Posts

Showing posts from January, 2016

Permulaan Baru

assalamualaikum,

Mesti ramai yang tertanya-tanya kenapa azza nak menulis dalam Blog nie kan..Buang masa je kn?? sejak dulu lagi azza memang suka menulis walaupun bahasa tak berapa nak betul.. "main belasah je"setakat  sampai SPM mana sangat la nak pergi kan.
Tapi bak kata orang sekeliling pengalaman mengajar erti kehidupan kan,dari pengalaman la azza banyak belajar erti kehidupan,suka duka dalam hidup...wahhhhh,melencong dah kalau bercakap kn..hehe.
Jom baca lagi jom:- Ini Blog pertama azza masih baru dan banyak perlu belajar dari senior2 semua, azzaazyra.blogspot.my akan terus pandang hadapan,dah jemu asyik menoleh kebelakang,mungkin satu hari nanti azza kan dapat apa yang azza impikan ,azza tak pandai mana pun buat Blog pun belajar dari 'sahabat maya' tapi semua itu tak penting janji mahu belajar
Oklah,azza tinggal dulu sampai sini k,nanti ada masa azza menulis lagi kali ini azza akan bagi tau kenapa azza perlukan semua ini..sekarang kena simpan idea nie nanti sahabat2 tak …

Nukilan Pertama ku

Ya allah syukur alhamdulilah..best sangat2,dari dulu lagi azza nak sangat ada blog sendiri akhirnya tercipta jugak azzaazyra.blogspot.Tapi biasa la banyak lagi azza kena belajar dan perlu belajar kan..belum terurus lagi nie haaa..hehehe
Dulu pernah jugak buat tapi stop separuh jalan sebab tak dak sumber inspirasi lorr..
lepas banyak bulan jugak la cari punya cari dapat jugak jumpa sahabat maya..amin


Sesuai tak dengan "Nukilan Pertama ku" banyak benda lagi azza nak update lepas nie tau
sahabat2 jangan lupa jemput jengah blog azza tau,boleh komeenal2,tegur salah kurang dekat mana2 kan,oh  ye nak bagaitau sikit kalau ikutkan hobi memang la azza suka menulis suka baca blog2 yang best2 lepas 2 menarik je.

kalau ada salah silap boleh ler tegur azza ye,maklum la post pertama tak reti nak cakap and bercerita lagi kan,ikutkan dalam kepala nie macam2 nak cerita nie..tapi tak pe lah boleh sambung lagi lepas update blog tercinta nie

Harapan azza mudah-mudahan blog baru azza akan terus menyina…