Permulaan Baru

assalamualaikum,

Mesti ramai yang tertanya-tanya kenapa azza nak menulis dalam Blog nie kan..Buang masa je kn??
sejak dulu lagi azza memang suka menulis walaupun bahasa tak berapa nak betul..
"main belasah je"setakat  sampai SPM mana sangat la nak pergi kan.

Tapi bak kata orang sekeliling pengalaman mengajar erti kehidupan kan,dari pengalaman la azza banyak belajar erti kehidupan,suka duka dalam hidup...wahhhhh,melencong dah kalau bercakap kn..hehe.

Jom baca lagi jom:-
Ini Blog pertama azza masih baru dan banyak perlu belajar dari senior2 semua,
azzaazyra.blogspot.my akan terus pandang hadapan,dah jemu asyik menoleh kebelakang,mungkin satu hari nanti azza kan dapat apa yang azza impikan ,azza tak pandai mana pun buat Blog pun belajar dari 'sahabat maya' tapi semua itu tak penting janji mahu belajar

Oklah,azza tinggal dulu sampai sini k,nanti ada masa azza menulis lagi
kali ini azza akan bagi tau kenapa azza perlukan semua ini..sekarang kena simpan idea nie nanti sahabat2 tak nak baca dah..hehehe
Selamat berkenalan semua

#cintahati_shaklee
#cintahati_shaklee

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

PERLU KE UJIAN PAP SMEAR UNTUK WANITA ? ATAU SAJA UNTUK MENAKUTKAN.

TANDA BATU MERIYAN JATUH-CIK AZZA POT PET.

RAWAT DEMAM DENGGI-CIK AZZA POT PET.