Skip to main content

Posts

Showing posts from March, 2018

CARA MUDAH KURUS DAN BERKESAN TANPA BERLAPAR.

Bila bercakap mengenai kurus untuk yang telah mengetahui serba sedikit produk shaklee pasti akan cakap ,

"Cik azza saya nak order HERBALEX   kurus.?"

Untuk yang mengenali cik azza mesti dah tahu kalau order sesuatu vitamin dari cik azza pasti akan ada sembang yang panjang disertai dengan leteran,Bukan leteran marah tau nasihat je..hihihi

Cik azza tidak nafikan HERBALEX memang akan dapat kurus dan kempis perut tetapi cik azza kurus setuju jika hanya pengambilan  HERBALEX untuk kurus sambil bila-bila.

"Eh dah kenapa pulak tak nak cadang HERBALEX sahaja kalau boleh kurus dan kempiskan perut."

Ok jom baca sedikit apa yang cik azza akan cakap kan nie ye.


Apa itu Herblax?Herblax ni memang favourite ramai orang. Macamana boleh tak favourite jika badan akan rasa lebih ringan selepas makan Herblax. Rasa cergas nak buat kerja. Macamana badan boleh jadi ringan lepas makan Herblax? Herblax adalah campuran herba terpilih terbaik dalam bantu mencuci usus. Ida percaya ramai yang tahu bah…

KEBAIKAN DAN KEBURUKAN SOYA ESP.

Bercakap mengenai ESP agaknya berapa ramai dah tahu..Mesti ramai dah tahu kan, Produk minum pagi sampai tengah hari kenyang siapa tak tangkap cintan..:-)

Cik azza jamin sesiapa yang belum mencuba ESP yang HOT ini eloklah ubah fikiran dari sekarang sebab apa tau?Sebab bila korang shake pagi-pagi sebelum masuk kerja sampai lunch pun kenyang lagi wei..

Memang korang akan menyesal kalau pagi-pagi tak shake ESP tambahan pulak korang yang memang suka skip breakfast memang elok bangat lah ambil ESP nie.



- ESP mempunyai glisemic yang rendah yang bukan sahaja bagus untuk pesakit kencing manis. Namun ESP ni memyebabkan makanan yang dimakan akan dihadam secara perlahan lahan oleh perut yang menyebabkan tenaga dilepaskan secara perlahan lahan dan konsisten untuk rasa kenyang lebih lama.
. - ESP bagus untuk ibu yang menyusu di bulan puasa. ESP membantu di dalam penghasilan susu ibu yang berkualiti kerana protein merupakan komposisi penting di dalam susu ibu. Yang paling best, susu ibu akan lebih pekat …

CARA MENGHILANGKAN JERAGAT DENGAN CEPAT DAN BERKESAN.

Assalamualaikum,hi semua malam nie rasa sedih tau dak..huhuhu.Maklumlah bila usia dah semakin meningkat jeragat/pigmentasi pun semakin la galak menari dekat muka nie.Tiap hari lepas mandi asyik belek muka je,ingat selepas cuci muka boleh hilang ke semua jeragat awak tu cik azza ooii.

Apa Punca Menyebabkan Jeragat?Punca utama masalah jeragat adalah penghasilan berlebihan Melanin di dalam badan. Melaninlah yang bertanggungjawab untuk memberi warna kepada kulit.Pengambilan ubat-ubatan juga boleh menyebabkan jeragat. Contohnya seperti ubat perancang yang memberi kesan perubahan hormon akan memberi kesan kepada kulit.Hormon yang tidak stabil ketika hamil turut mempengaruhi penghasilan melanin pada sesetangah orang. Itu yang naik jeragat banyak ketika hamil, dan ada pula sebaliknya.Penyakit yang melibatkan Endoktrin yang mana ia mengganggu paras hormon turut menyebabkan peningkatan melanin.Terdedah kepada sinar matahari dalam jangka masa yang panjang juga akan meningkatkan paras melanin.Baga…

SKINCARE YOUTH SHAKLEE LAGI PAKAI LAGI MUDA.

YOUTH TERBUKTI SECARA KLINIKALKeberkesanan YOUTH dibuktikan melalui Kajian Klinikal. Ujian klinikal ni direka oleh World-Class Skin Expert dengan menggunakan Skin Age Index yang mana ia mengkaji kehadiran tanda-tanda penuaan melalui data klinikal. Salah satu kajian dibuat adalah ke atas kedutan wajah (wrinkles). Skin Age Index ni mengukur sehingga kedalaman dan kepanjangan kedut . Tanda-tanda penuaan yang dikaji adalah seperti:- Kedutan dan garis-garis halusSaiz pori-poriTona kulitKelembutan kulitTekstur kulitPigmentasiSeri kulitKekenduran kulitResult menunjukkan 100% daripada wanita yang mengikuti kajian ni terbukti kulitnya menjadi lebih muda berbanding sebelumnya, Hanya dalam tempoh 7 hari sahaja dan 2/3 wanita berjaya menjadikan kulit lebih muda 10 tahun dari usia sebenar.



YOUTH BEBAS DARI BAHAN BERIKUTParabens