Skip to main content

Posts

Showing posts from February, 2018

PRODUK POWER UNTUK SUAMI DAN ISTERI.

PRODUK BARU dari shaklee yang baru keluar tahun ni ada kandungan resveratrol iaitu kandungan yang sama ada pada vivix.

Sebelum ni ramai yang nak dapatkan vivix tapi bila dapat tahu harga, terus krik2.

Hehe.

Perkenalkan produk baru CoQ-Trol Plus πŸŽ‰πŸŽ‰ Apa itu CoQ-Trol Plus?

Basically kandungan dalam CoQ-Trol Plus ada πŸ‘‡✅Conezyme Q10 (untuk tenaga)
✅Reseveratrol (lindungi & renew sel dala badan)
✅Vitamin E (bagus untuk kesuburan)

So, produk ni power untuk lelaki dan perempuan πŸ‘«

CoQ-Trol Plus sesuai untuk mereka yangπŸ‘‡
✅ selalu letih dan selalu mengantuk πŸ˜΄
✅ nak dapatkan zuriat (TTC) πŸ‘Ά
✅ inginkan kulit cantik sebab kandungan vitamin E, resveratrol dan coq10 bagus untuk dapatkan kulit muda πŸ‘Έ
✅ awet muda sebabnya coenzyme Q10 ni berperanan untuk jaga sel kulit supaya kelihatan muda dan cantik πŸ’ƒ

Paling penting harga CoQ-Trol Plus sangat murah. Bayangkan dalam ni ada kandungan vivix dan vita E pada masa yang sama, tapi dengan harga yang sangat murah πŸ’°

Jom dapatkan CoQ-Trol Plus dengan harga promo…

YOUTH SKINCARE PRODUK TERBARU SHAKLEE.

Satu hari kita akan tua,kita akan berkedut juga,kita akan mati juga bila sampai masanya . Namun sekurang kurangnya kita boleh menjaga anugerah yang allah bagi kan. . Bila kita cakap dah tua kena la berkedut,tapi bila tengok kawan sebaya kita,eh kenapa dia nampak muda?oooo dia suri rumah memang la elok,hahahaha..ye ke? Fikir sendiri lah. . PENIPU la kalau siapa suka muka tua dari usia,yang cakap tak kisah tu saja nak merawat hati je..kenapa? Sebab cik azza sendiri pernah cakap Tapi situasi lain la.. . Eleh tak percaya meh cik azza offer YOUTH free ada yang mau dak? . Suka sangat dengan YOUTH sebabnya shaklee akan buat paling terbaik baru jual Kalau tidak tak adanya penyelidikan sehingga 8 tahun baru jual. . Nak tahu detail tak?PRE-ORDER Dengan cik azza sekarang sebelum menyesal guling2 gigit bucu katil. . http://HiCikAzza.wasap.my

YOUTH SKINCARE VIRAL 10 TAHUN LEBIH MUDA DARI USIA SEBENAR.

Sejak YOUTH skincare menjadi viral ramai para wanita yang tidak sabar menunggu dan 
Terbawa bawa ke mimpi untuk mendapatkan set youth skin care.Kerana mereka tahu skincare ini bukan biasa-biasa dan akan memberi 10 tahun tampak lebih muda dari usia.
Mana ada wanita yang suka bila ada yang mengatakan tua dari usia.Penipulah jika ada yang suka.Kalau ada pun cuma untuk menyedapkan hati sahaja.Balik rumah pandang cermin.Betulkan?
YOUTH skin care baru sahaja hanya dapat dibeli oleh para leadar sahaja buat dan apabila telah dapat merasai sendiri kesan dia,allahuakbar rasa nak melompat beritahu dunia memang rugi sangat jika tidak mencuba dan pre-order sekarang.






Apa di dalam YOUTH
1.MUSCADINE GRAPE : Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin. So, bila korang pakai Youth Complex ni, kulit korang awet muda lah. hehe..
2.LOTUS JAPONICUS : Youth Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lo…

HEBATNYA MENGUNAKAN SET BERPANTANG INI!!!!!!!!!!!

SET BERPANTANG 

✔ Kami BANTU anda berpantang dengan cara MODEN tanpa perlu mengambil jamu, herba, maajun, dll.
✔ Kami BANTU anda berpantang dengan HARGA yang PALING MURAH.
✔ Kami BANTU anda berpantang dengan semulajadi, selamat dan berkesan.

**********************

TESTIMONI SET BERPANTANG

**********************
" Saya ambil Set Berpantang Shaklee, dalam masa KURANG 2 MINGGU, Luka Jahitan & Buasir saya tu DAH BAIK "

"Lps mkn set tu dlm 3 ari, sy dpt rase yg luka jahitan tu dah x rase sakit.. Sy bersalin secara normal.. Ade salah 1 vitamin Set Berpntang tu boleh memulihkan luka dalam & luaran dgn berkesan.. Mase besalin ank pertama & kedua dulu, dkt 10 ari sakit pd luka jahitan tu baru hilang.. Bile sy besalin ank ke 3 ni, Alhamdulillah.. cpt baik lukanye.. Skrg pun sy masih dlm pntang lg.. Ari ni dah 40 ari.. Ade tggal lg sikit je Set Berpntang Shaklee tu yg sy nak hbskan.. Cuba la rase keajaibannye sendiri.. Mmg terbaekkkkkkk.."

"Anak ada G6PD amalkan set p…

MENYESAL SELEPAS PENGAMBILAN ESP.

Kenapa Ramai yang memilih ESP SHAKLEE???

❤❤ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri

❤❤ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih

❤❤Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan banyak.

❤❤ESP juga membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim dan kesannya bayi anda akan cepat kenyang dan kurang meragam.

❤❤Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum.

❤❤Berkesan dalam menganjalkan kulit, dan sangat digemari oleh kaum wanita bagi menganjalkan kembali payudara yang kendur.





❤❤Cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan.

❤❤Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein untuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati.

❤❤Untuk yang alami masalah kesuburan, ESP bantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat dan sempurna sekaligus menaikkan tahap kesuburan dan …

LUARAN NAMPAK ELOK DALAMAN BELUM TENTU LAGI.

Spend sikit duit untuk set berpantang. badan kita nak guna lama. Dalam pantang nak kena berjaga setiap 2 jam jaga baby, menyusu. dan masa yang sama nak melayan anak anak lain.

Badan memang nampak luaran ok tapi dalaman belum tentu dah betul baik.

Jangan kedekut untuk kesihatan diri sendiri ye kaum wanita.

Ramai cakap set berpantang Shaklee mahal. of course la mahal. sebab berkualiti tinggi. Vitamin ni dicipta oleh saintis, pakar pemakanan, pakar nutrisi untuk kita . Supaya kaun wanita sihat, kuat bertenaga.

Set ni bukan dalam pantang je boleh makan... selepas pantang still boleh makan. Selalu kita orang perempuan ni nak jaga body masa dalam pantang je. nak bertungku, berbengkung, makan jamu masa pantang. lepas pantang tak sedar diri , makan ikut suka, vitamin tak makan.

lepas tu mula la sakit pinggang.. ek ni salah epidural.. sakit kepala .. ek ni salah bius.. perut buncit..ek salah dulu czer.

ko tak salahkan diri sendiri sebab ko tak sayang diri pun.

kalau boleh spend beribu tang handbag, m…

LUARAN SADO DALAMAN SOTONG.

Vitamin e shaklee vitamin cinta.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vitamin e complex mengandungi vitamin e (d-alfa tokoferol) asli dari minyak sayuran.ia juga mengandungi selenium yang melengkapi fungsi vitamin e.
.
Tahukah anda???
setiap kapsul gel lembut memberikan:
~400IU vitamin E semulajadi dan 10mcg selenium
~vitamin E telah diperbaharui dengan GRAPE SEED EXTRACT,
      √20 kali lebih berkuasa dari vitamin e dan
      √50 kali lebih berkuasa dari vitamin C.
.
Kebaikkan GRAPE SEED EXTRACT
~berkuasa sebagai antioxsidan ,antiallergenic,antihistamine dan anti-inflammatory.
~memperbaiki perhubungan tisu,kedut2 dan kulit kendur.
.
Peranan vitamin E untuk suami
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~lebih tenaga seksual
~ereksi yang lebih lama
~lebih mudah terangsang
~libido yang lebih kuat
~orgasma yang lebih kerap dan bersemangat.
.
Peranan vitamin E untuk isteri
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~lebih tenaga(seksual
~lebih mudah terangsang
~libido lebih kuat
~untuk menstabilkan hormon seks/kewanitaan terutamanya bagi ibu menyusu yang mempun…

KERAP MENGALAMI SENGUGUT TANDA PEMULAAN SUSAH UNTUK MENGANDUNG.

Pemeriksaan kesihatan perlu dijalankan untuk memastikan anda bebas daripada penyakit. Penyakit Endometriosis boleh mempengaruhi tahap kesuburan wanita. Kehadiran endometriosis di dalam tiup fallopio boleh menghalang telur dari ovari untuk bersenyawa dengan sperma. Keadaan ini menyebabkan wanita sukar untuk mengandung. Menurut pakar, kehadiran endometriosis ini menyumbang 10 peratus kemandulan dan 30 hingga 40 peratus wanita mengalami kesukaran untuk hamil. Oleh itu, wanita perlu memandang serius terhadap masalah senggugut teruk yang dialami. Ingin cik azza berkongsi pengalaman seorang wanita ini yang mengalami masalah keputihan dan sengugut:-
Assalammualaikum. Saya Farah Qurratun Aini mama kepada 2 orang cahaya mata. Kisah saya dengan Shaklee bermula apabila saya mencari vitamin untuk meredakan sakit senggugut dan keputihan yang teruk sejak dari bangku sekolah lagi.
. Dulu setiap kali datang bulan, senggugut pun akan datang juga sampai tahap tak boleh buat apa-apa aktiviti pon. Masa zaman s…