LUARAN NAMPAK ELOK DALAMAN BELUM TENTU LAGI.


Image result for jaga badan

Spend sikit duit untuk set berpantang. badan kita nak guna lama. Dalam pantang nak kena berjaga setiap 2 jam jaga baby, menyusu. dan masa yang sama nak melayan anak anak lain.

Badan memang nampak luaran ok tapi dalaman belum tentu dah betul baik.

Jangan kedekut untuk kesihatan diri sendiri ye kaum wanita.

Ramai cakap set berpantang Shaklee mahal. of course la mahal. sebab berkualiti tinggi. Vitamin ni dicipta oleh saintis, pakar pemakanan, pakar nutrisi untuk kita . Supaya kaun wanita sihat, kuat bertenaga.

Set ni bukan dalam pantang je boleh makan... selepas pantang still boleh makan. Selalu kita orang perempuan ni nak jaga body masa dalam pantang je. nak bertungku, berbengkung, makan jamu masa pantang. lepas pantang tak sedar diri , makan ikut suka, vitamin tak makan.

lepas tu mula la sakit pinggang.. ek ni salah epidural.. sakit kepala .. ek ni salah bius.. perut buncit..ek salah dulu czer.

ko tak salahkan diri sendiri sebab ko tak sayang diri pun.

kalau boleh spend beribu tang handbag, makeup maka boleh sesangat la spend pada vitamin yang ada #landmarkstudy , ada klinikal test.

takkan kita nak umur belum 40tahun tapi dah macam makcik makcik umur 50tahun.

lepas tu kita komplain laki sibuk tengok perempuan lain, laki komplen sana sini. kita bau bawang la, bau ikan la.

sedangkan kita sendiri tak usaha nak hot macam che ta, macam nora danish. hangpa ingat berapa sebulan diaorang spend untuk vitamin, untuk p spa, salon... retis ramai makan Shaklee tapi depa tak bagitau nanti mana nak dapat job jadi duta. depa banyak duit takkan nak makan vtamin tepi jalan kot. henbag pun Chanel..

tiada set budget budget terutama set berpantang... orang akan makin sayang kita kalau kita sayang diri sendiri.

#setberpantangpalingohsem

Nak set berpantang Shaklee contact

Whatsapp : 01132045363
FB Page : Dunia Cantik

Comments