Skip to main content

YOUTH SKINCARE VIRAL 10 TAHUN LEBIH MUDA DARI USIA SEBENAR.



Image result for youth shaklee


Sejak YOUTH skincare menjadi viral ramai para wanita yang tidak sabar menunggu dan 
Terbawa bawa ke mimpi untuk mendapatkan set youth skin care.Kerana mereka tahu skincare ini bukan biasa-biasa dan akan memberi 10 tahun tampak lebih muda dari usia.

Mana ada wanita yang suka bila ada yang mengatakan tua dari usia.Penipulah jika ada yang suka.Kalau ada pun cuma untuk menyedapkan hati sahaja.Balik rumah pandang cermin.Betulkan?

YOUTH skin care baru sahaja hanya dapat dibeli oleh para leadar sahaja buat dan apabila telah dapat merasai sendiri kesan dia,allahuakbar rasa nak melompat beritahu dunia memang rugi sangat jika tidak mencuba dan pre-order sekarang.



Image may contain: one or more people, closeup and text




Apa di dalam YOUTH 

1.MUSCADINE GRAPE : Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin. So, bila korang pakai Youth Complex ni, kulit korang awet muda lah. hehe..

2.LOTUS JAPONICUS : Youth Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein Youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. Youth Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit korang secara berstruktur. That’s why kalau korang search testimoni Youth ni, memang kulit mereka akan rasa segar, tegang dan muda remaja.

3.APPLE STEM CELL EXTRACT : Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract ni mengaktifkan dan mempercepatkan pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit korang kelihatan lebih berseri dan lembut.

4.SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT : Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. So, herba ni memang sesuai dengan semua jenis kulit. Selain itu, herba Schisandra ini juga menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.

5.VITAL REPAIR + ® COMPLEX : Vital repair Complex + ® yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien antioksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.



Image result for youth shaklee




Image result for youth shaklee

Bahan dalam YOUTH pun bukan calang calang tumbuhan yang dipilih.antara tumbuhan ciptaan Allah yang terbaik

Tak sabar nak tunggu youth lunching bulan depan ,skin care yang berasakan bahan botani terbaik hanya untuk kulit kita.

Memang tidak akan ada alahan bila sapu je rasa kulit lembut je lembap gitu memang best sanga lah.Rasa macam kulit baby pulak..hihi

Kalau anda nak menjadi yang terawal mencuba YOUTH skincare meh la Pre-Order dan booking awal-awal.sebabnya memang confirm akan berebut-berebut nanti.Memang LIMITED EDITION,

Siapa cepat dia la akan dapat merasai bagaimana hebatnya mengunakan YOUTH Skin Care.

FB Page : Dunia Cantik

Comments