CARA MUDAH KURUS DAN BERKESAN TANPA BERLAPAR.

Image result for Kurus


Bila bercakap mengenai kurus untuk yang telah mengetahui serba sedikit produk shaklee pasti akan cakap ,

"Cik azza saya nak order HERBALEX   kurus.?"

Untuk yang mengenali cik azza mesti dah tahu kalau order sesuatu vitamin dari cik azza pasti akan ada sembang yang panjang disertai dengan leteran,Bukan leteran marah tau nasihat je..hihihi

Cik azza tidak nafikan HERBALEX memang akan dapat kurus dan kempis perut tetapi cik azza kurus setuju jika hanya pengambilan  HERBALEX untuk kurus sambil bila-bila.

"Eh dah kenapa pulak tak nak cadang HERBALEX sahaja kalau boleh kurus dan kempiskan perut."

Ok jom baca sedikit apa yang cik azza akan cakap kan nie ye.


Apa itu Herblax?

Herblax ni memang favourite ramai orang. Macamana boleh tak favourite jika badan akan rasa lebih ringan selepas makan Herblax. Rasa cergas nak buat kerja.
Macamana badan boleh jadi ringan lepas makan Herblax?
Herblax adalah campuran herba terpilih terbaik dalam bantu mencuci usus. Ida percaya ramai yang tahu bahawa 80% daripada penyakit berasal dari usus yang kotor.
Herblax terdiri dari 9 herba

  • Daun Senna
  • Kulit Pokok Buckthorn
  • Likuoris
  • Daun Alfalfa
  • Akar Culver
  • Jintan Hitam
  • Jintan Manis
  • Akar Rhubarb
  • Bunga Mallow Biru
9 Herba ni dirumus khas untuk bantu cuci usus.
Usus kita ni adalah tempat penyerapan nutrien dari makanan yang kita makan. Bila ia berkerak, apapun nutrien tak mungkin dapat diserap dengan berkesan.
Cuba bayangkan apa akan jadi bila badan kita tidak cukup nutrien,Banyak penyakit boleh datang.
Ada orang yang bijak akan melabur sedikit untuk top-up nutrien menggunakan supplemen, tetapi sia-sia. Ia masih tidak berkesan jika kerak pada usus tidak dibersihkan dahulu.
Herbalex bukan sahaja membantu mencuci usus kita tetapi juga tetapi juga boleh buang toksin.Untuk pengetahuan semua TOKSIN juga merupakan salah satu punca berat badan kita bertambah.
Sebab itu bila seseorang mengamalkan DIET tetapi berat badan naik semula mereka akan menyalahkan vitamin atau produk yang mereka amalkan.
Sekarang boleh fikir atau tidak yang mana diantara diatas yang paling berkesan 
DIET atau DETOX?
Semestinya DETOX adalah cara menurunkan berat badan yang paling berkesan kan.
Dengan itu jika pengambilan HERBALEX sahaja untuk menurunkan berat badan anda dan jika berat badan tidak turun susah untuk dijawab dan hanya anda sendiri menilainya.
Diantara produk yang bagus untuk DETOX dan sekali gus dapat menurunkan berat badan disamping kesihatan yang hebat adalah:
SET DETOX SHAKLEE yang terdiri daripada 5 jenis produk.
Related image
  • Vivix
  • Herblax
  • DTX Complex
  • Peppermint Ginger Plus
  • Alfalfa Complex.
Cuba tengok dalam set detox pun ada HERBALEX bukan,bermaksud disini herbalex merupakan salah satu supliment penting dalam SET DETOX SHAKLEE.

APA KEISTIMEWAAN SET DETOX SHAKLEE?

Ok disini cik azza tekankan walaupun anda telah mengambil set detox shaklee bukan bermakna anda boleh belasah apa sahaja makanan yang.Potion makan tetap kena jaga ye.

Shaklee juga ada menyediakn MENU DETOX khas untuk anda,semua menu ini diatur dengan lengkap dan disediakan oleh pakar nutrisi shaklee yang bertauliah 
Contoh menu Detox hari pertama.






Semua menu ini telah lengkap tersedia anda tak payah susah nak pening kepala fikirkan apa menu anda selama 7 hari untuk detox.

Set Detox telah lama diperkenalkan sejak tahun 2016 lagi,ramai yang telah alami kejutan Detox dan memang mereka rasa macam nak melompat lompat je.


TESTIMONI :TURUN 2.4KG 




TESTIMONI 2 : HARI KE 4 DARI 54KG TURUN 49.9KG





TESTIMONI 3: KULIT CERAH SEKATA KURANG BERMINYAK






TESTIMONI 4: 5 HARI HILANG 1,4KG




Agaknya lepas baca dan tengok testimoni masih ada yang boleh tahan lagi ke,SET DETOX yang membuat semua orang jadi mengigau setiap malam.

Jangan tunggu lagi,jangan berlengah lagi,JOM DETOX sekarang,Siapa nak bagi sekali dengan menu,siap dapat konsultasi percuma lagi jika anda membuat pembelian dengan cik azza.

Anda juga boleh membuat pembelian SET DETOX SHAKLEE dengan mengunakan system ESELL dan akan dihantar terus ke alamat yang telah anda lengkapkan.

Dan jangan lupa hubungi cik azza untuk mendapat cari pengambilan dan juga menu detox percuma ye.







I'am SHAKLEE Indenpendant Distributor
Azzatulazirah
SID 1290815
Fan Page : Dunia Cantik
IG: @cintahati_shaklee
Face Book : Sutera azyra.


Comments