KENAPA SIRAP MERAH HEBAT

Sebut je pasal VIVIX ramai dah kenal,kalau ada promosi cik azza memang bersilat depan laptop la nak submit order..Tahu ke kenapa?
Sebab ramai dah tahu bertapa hebatnya VIVIX SI TONIK AJAIB..

Tahu ke kenapa VIVIX hebat?
Vivix shaklee ini dihasilkan daripada tumbuhan iaitu anggur muscadine,purple carrot,european,elderberry dan polygonum cuspidatum dimana 4 bahan aktif ini kaya dengan polifenol

Vivix juga merupakan supliment paling unik diantara supliment yang lain.
Ramai orang dah tak fikir megenai harga bila sebut je mengenai VIVIX.Cer bayangkan duit penuh poket berkepok2 la orang kata nak beli apa pun sebut je tapi kalau dah kesihatan tak menentu seronok je duit banyak.

Nak cakap banyak pun tak guna semua dah terbukti disini..Orang yang bijak akan membuat pilihan yang bijak kan.Insyallah.


Testimoni pengguna vivix dan kesan positif.


  • Derita jerawat bernanah kembali licin





  • Bacaan Glucose mak akibat diabetes turun.




  • Atasi masalah penapis buah pinggang Bocor





  • Dari tidak boleh berjalan,bermula dengan setapak akhirnya dah boleh berjalan






  • Vivix cepat sembuh dan keringkan luka jahitan




  • Derita Batu Karang Hilang






  • Doktor terkejut kanser kolon sembuh dengan VIVIX



  • Tak perlu lagi Painkiller untuk Gout





  • Rabun tiada lagi



  • Stroke semakin Pulih







  • Jantung baik,Buah Pinggang ,Kolestrol semua ok.


Alhamdulilah tapi kena la ingat ye,vivix bukan ubat tapi anugerah allah pada semulajadi ,Saintis membuat kajian mengenai vivix,beratus-ratus jurnal dikeluarkan sebabnya untuk menolong yang sakit untuk  sihat dan bertenaga .

Jangan tunggu lagi jika anda ada masalah kronik dan sebarkan kebaikan vivix  kepada sesiapa sahaja yang memerlukan.

Harga sebotol vivix adalah Rm 475 dan boleh bertahan sehingga 2 bulan 
Beli 2 botol untuk mendapatkan penjimatan sebanyak 5% dan percuma menjadi ahli tau..Freee je ahli.(Daftar ahli Rm 69.50 tau) Mana lagi untuk mesti la 2 botol kan


Cara Order 1

Hanya beli secara online dan pihak Shaklee akan hantar terus Vivix ke rumah/pejabat anda. Mudah saja, hanya klik link di bawah:

Image result for order now photo

Cara Order 2

Untuk membuat pembelian lagi bijak dengan membeli vivix atau membeli 2 vivix dapat diskaun 5% + keahlian secara percuma anda boleh menghubungi cik azza
dengan segera sebelum terlambat 01132045363.


Comments

Popular posts from this blog

MERAMAS TERLALU KUAT PUNCA PAYUDARA KENDUR - CIK AZZA POT PET.

TANDA BATU MERIYAN JATUH-CIK AZZA POT PET.

BERAT BADAN SUSAH TURUN KENAPA? CIK AZZA POT PET