TELAN SUPPLIMENT DAH BERLAMBAK TAPI JERAWAT MAKIN BERCAMBAH KENAPA?

TELAN SUPPLIMENT DAH BERLAMBAK TAPI JERAWAT MAKIN BERCAMBAH KENAPA?

Hari nie cik azza nak bercerita sikit la,ada je kawan-kawan menrungut makan suppliment dah banyak macam-macam makan tapi jerawat sama je tumbuh bercambah-cambah makin meriah pulak dekat muka nie.

Ok lah sebelum kamu membebel salahkan apa yang kamu ambil apa kata korang check dulu perkara dalam diri korang sendiri:


  • Korang buang air besar macam mana?Ok ke atau seminggu sekali..OH NO!!
  • Minum air banyak ke tidak?ke korang minum ais je.
  • Period?regular atau tidak?
  • Stress ke tidak,tak kisah lah tempat kerja ke dengan anak-anak ke tetap stress juga kan.

Ok kalau jawapan korang semua diatas adalah lebih baik korang bagi tau cik azza kalau korang beli dengan cik azza la sebabnya cik azza kena tahu masalah korang sebelum nak suggest suppliment apa pun.

Tapi kalau korang beli dekat pasar malam kena la tanya tuan penjual pasar malam,dia mungkin akan cadangkan yang mana terbaik.Kalau beli dekat lazada haaaa telefon la orang lazada mana tau diorang kan follow up hampa semua..Tapi agak-agak ada ke lazada nak follow up korang..

Tapi penting bagi cik azza adalah sebelum korang ambil apa-apa vitamin adalah lebih baik korang DETOX lah badan korang dahulu ye.Dan cik azza percaya lepas je DETOX badan insyallah makan apa pun akan terasa kesan dia.

Ada banyak vitamin untuk DETOX korang jangan la takut sebab ramai kata shaklee mahal tapi cik azza kan cadang mengikut kemampuan korang la,kita mulakan perlahan-lahan insyallah.

Selalu orang yang cik azza jumpa akan merungut,jerawat banyak dan bila tanya diorang lebih kepada memilih krim maksudnya pakai krim memang la cantik tapi cuba tak pakai makin naik la cik jerawat dekat muka tu.

Mereka lebih suka memilih benda senang tapi kesan yang sekejap,nanti bila tengok kawan lain kulit elok mereka akan bertanya "eh pakai apa elok la kulit".
Esoknya pergi pulak beli apa yang kawan tadi pakai..Tak ke membazir dan merosakan muka namanya.

Korang DETOX je badan tu betul-betul insyallah,Bukan apa tau bila usus kita kotor,makan tak jaga,skip buang air besar memang la macam-macam jadi.


Bersihkan dalaman terutama usus kita melalui DETOX.

Hati yang terlalu kuat berkerja juga perlu dijaga dan dibersihkan dengan pengambilan DTX Complex.

Darah yang kotor dengan segala toksin juga perlu dijaga dengan pengambilan ALFAFA.

Semua toksin ini akan dibuang melalui pembuangan air besar yang dibantu dengan HERBALEX

Semasa detox, disebabkan ada makanan khas yang perlu diambil,

Peppermint Ginger akan membantu mengurangkan ketidakselesaan perut. 

Vivix pula membantu untuk memulihkan sel-sel dalaman yang mengalami masalah atau lemah kerana rosak atau penuaan.


InsyaAllah, di akhir program detox, berat badan akan turun dan kulit memang kelihatan glowing. Tapi yang berjerawat, bagi masa untuk jerawat pulih terlebih dahulu.


Image result for set detox shaklee


TENGOK ABANG NIE MAKIN HENSEM KAN..BOROI PUN HILANG..

Image may contain: 3 people


HAIRUS IZMAN
[ BERAT BADAN TURUN SEBANYAK 5.9KG SELEPAS AMALKAN SET DETOKS SHAKLEE ]
Saya Hairus.
Saya ada masalah backpain yang agak teruk.
Pada tahun 2011, saya mengalami sakit yang paling dasyat hingga saya tak boleh berdiri dan telah menjalani surgery untuk masalah backpain saya ni. Doktor nasihatkan saya untuk buat fisio dan juga turunkan berat badan.
Akhir-akhir ini saya telah mengalami masalah backpain lagi disebabkan berat badan yang semakin meningkat. Sakit sehingga saya rasa seperti mahu terduduk. Melihatkan ini, isteri saya cadangkan saya untuk turunkan berat badan. Berat saya untuk beberapa tahun kebelakangan ini tidak pernah kurang dari 85kg.
Isteri saya sarankan saya untuk buat Detox Shaklee dulu untuk singkirkan toksin supaya proses penurunan berat badan lebih lancar. Setelah melihat Mealplan, saya bersetuju untuk buat Detox Shaklee untuk 7 hari ini. Isteri menyediakan menu mengikut plan dan saya ambil Set Vitamin Detox Shaklee seperti yang disarankan oleh pakar nutrisi Shaklee.
Alhamdulillah ada penurunan berat badan sebanyak 5.9kg. Saya gembira kerana sudah lama berat badan saya tak turun. InsyaAllah saya akan maintain ikut Mealplan hari ke 7 untuk turunkan lebih banyak berat badan.
Saya harap dengan penurunan berat badan ini dapat mengurangkan masalah backpain saya ni.
Jom Detox bersama saya.

BAGAIMANA NAK DAPATKAN SET DETOX  INI?



Cara 1 - Anda boleh terus order disini SET DETOX  dan membuat pembelian terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan


Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Bukit Mertajam, Bandar Perda, Seberang Perai, Bukit Minyak,KPJ Hospital Penang saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Seberang Perai,Bandar Perda, Bukit Mertajam,Bukit Mertajam.

Cik azza
ID:-1217675
Email: azl1za@yahoo.com
Call/SMS/WhatsApp: 01132045363

Comments

Popular posts from this blog

PERLU KE UJIAN PAP SMEAR UNTUK WANITA ? ATAU SAJA UNTUK MENAKUTKAN.

TANDA BATU MERIYAN JATUH-CIK AZZA POT PET.

RAWAT DEMAM DENGGI-CIK AZZA POT PET.