MANFAAT JOIN KEAHLIAN.Alhamdulillah Allah datangkan ujian untuk keluarkan kita dari zon selesa. Masa kena uji memang sakit, tapi dengan kesakitan dan perjuangan tu buat kita lebih kuat dan matang.
KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE

1) Boleh membeli produk Shaklee pada harga ahli. (25% less than retail price)

2) Dapat BONUS hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus. 

3) BERPELUANG membuat biznes Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan MENTOR.

5) Jika mendaftar dengan cik azza, cik azza  akan masukkan mereka dalam sebuah group Shaklee di Facebook. Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online. Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online. Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini.

Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan bila anda berada dalam group itu, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.

Anda tanya satu soalan, 10-20 orang yang akan menjawab untuk membantu anda. Semua orang nak tarik anda ke atas. Tak ade orang yang nak tolak anda ke bawah.


  • Anda boleh terus mendaftar sebagai ahli dan membuat pembelian dengan pembelian produk dengan harga ahli.
  • Ataupun boleh hubungi cik azza untuk bincang-bincang ye.

Call/Whatsapp:- 01132045363
Email:-azl1za@yahoo.com
FB:-Sutera azyra
Like Page :- Dunia Sihat
Jom Daftar Ahli Sekarang.
Pengedar Shaklee Pulau Pinang dan Seluruh Malaysia.

Comments