BAGAIMANA GLA MEMBANTU ANDA MERAWAT JERAWAT?

NORHASLINDA AZIZ
.
JERAGAT SEMAKIN PUDAR SELEPAS AMALKAN GLA COMPLEX SHAKLEE
.
Saya seorang pelajar jurusan Pastry and Bakery dan berumur 18 tahun. Sepanjang bergelar seorang pelajar hidup saya sangat sibuk sehingga tiada masa untuk uruskan diri untuk tampil cantik. Bila dh ambil kursus pastry and bakery tahu-tahu jela, kita akan lebih terdedah kepada haba yang panas. Selalu berdepan dengan panas oven yang besar dekat kitchen. Kelas pagi sampai malam kadang duduk dekat kitchen.
.
Malangnya pada semester ke-3 saya perasan muka saya ada kesan-kesan hitam yang ada dekat bawah mata. Walaupun sedikit dah boleh menggusarkan diri saya. Bila saya lihat betul-betul barulah saya tahu rupanya jeragat. Punyalah sedih masa itu, tak tahu macam mana nak hilangkan jeragat. Belilah pelbagai produk jenama apa pun tetap gitu je malah makin besar pulak. Jadi bila muka dah ada jeragat cara saya nak tutup ye terpaksa lah pakai conceler. Banyakkan pergi kelas dengan pakai conceler.
.
Sehingga tamat belajar dan mula bekerja jeragat tidak juga berkurang. Jadi bila dah bekerja saya Google untuk hilangkan jeragat tapi untuk remaja tak ada pun. Saya dengan nekad tanya dengan salah satu blog tentang jeragat. Risau juga pada awalnya sebab takut tak boleh hilang lagi pun mahalkan produk tu. Dengan senekadnya hati saya beli juga 2 botol GLA Complex.
.
Selepas beberapa minggu saya dapati kulit wajah saya tidak berjeragat lagi. Paling best GLA Complex ini boleh stabil period yang huru hara ini. Memang tak menyesal saya beli produk daripada Shaklee ini. Seperti tidak percaya bila upline saya kata belum pernah lagi jumpa jeragat remaja.

Image may contain: 2 people, people smiling

Jom kita rawat dalaman terlebih dahulu sebelum bertukar berbagai produk.

GLA Complex berfungsi untuk bantu kawal hormon. GLA akan menstabilkan hormon dan halang jerawat dari tumbuh.

Kira OK la kan sekurang- kurangnya tak ada bercambah macam cendawan kan..cepat sangat..Insyallah.
Kesannya, wajah akan kurang berminyak dan jerawat kecut. GLA ni berbentuk soft gel, tanpa bau dan mudah ditelan.
Antara kesan hebat GLA Complex ialah:
✔ Mengandungi vitamin E yang mencerah kulit jerawat
✔ Mengurangkan rasa gatal dan sakit pada jerawat
✔ Meningkatkan kadar pemulihan luka jerawat
✔ Menegangkan kulit

TESTIMONI .




Related image


** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
 —————————————————
Hubungi cik azza dengan sms/whatsapp ke 011 32045363 atau email azl1za@yahoo.com untuk maklumat lanjut.


Comments

Popular posts from this blog

MERAMAS TERLALU KUAT PUNCA PAYUDARA KENDUR - CIK AZZA POT PET.

TANDA BATU MERIYAN JATUH-CIK AZZA POT PET.

BERAT BADAN SUSAH TURUN KENAPA? CIK AZZA POT PET