Skip to main content

ADA MASALAH SAKIT LUTUT?VIVIX HILANGKAN SAKIT SENDI DAN LUTUT.

Apabila semakin meningkatnya usia, kita akan mudah terdedah dengan masalah sakit sendi lutut. Adakalanya kita mengalami sakit di persendian mahupun area lutut. Sering terjadi kesakitan dan juga keradangan. Masalah ini selalu terjadi mungkin juga disebabkan oleh masalah kesihatan seperti arthritis yang menyebabkan terjadinya pembengkakan pada sendi. Hal ini boleh juga terjadi dikeranakan oleh tabiat pemakanan yang kita lakukan setiap hari. Juga cara hidup kita.Penyebab lainnya juga terjadi disebabkan oleh faktor usia yang meningkat. Kekurangan bendalir yang boleh menyebabkan pergeseran yang boleh menyakitkan. Faktor lainnya boleh juga dikeranakan oleh berat badan yang berlebihan sehingga memaksa untuk tubuh kita menahan berat badan yang tidak sepatutnya. Dan tentunya ini akan memberikan tekanan kepada sendi.

Kebanyakan daripada kita mengatasi kesakitan dengan mengambil ubat tahan sakit. Tetapi ubat tahan sakit juga tentunya akan ada efek samping jika kita mengambilnya terlalu kerap. Dan untuk jangka masa panjang ianya boleh sahaja berpengaruh kepada buah pinggang dan organ lainnya. Banyak cara dilakukan untuk mengatasi sakit sendi ini. Kadang dengan uruttan mahupun dengan terapi. Tidak kurang juga mereka yang sakit sendi mengambil makanan tambahan untuk membantu mengurangkan kesakitan dan meredakannya.  Contohnya sahaja pengambilan makanan tambahan seperti Vivix yang baik untuk sendi dan lutut. Vivix baik untuk kesihatan dan juga anti radang.
Ramai diantara kita sudah mengetahui khasiat dan juga kelebihan vivix namun selain dari kecantikan,penuaan vivix juga dapat membantu dalam mengatasi masalah sakit lutut,kencing manis,Diabetes,Gout,Stroke dan juga jantung.
Tapi pastinya anda tidak mengetahui selain itu juga vivix dapat membantu mereka menderita sakit saraf,sakit sendi dan lutut,
Disini cik azza kongsikan pengalaman mereka dan bagaimana vivix membantu mereka  yang pernah mengalami sakit sendi dan lutut.

Testimoni 1


Testimoni 2Testimoni 3Testimoni 4


Alhamdulilah apabila membaca perkongsian mereka terus hati dan fikiran memikirkan emak dan ayah dikampung,Ayah sendiri selalu sakit lutut kerana kerja keras bawa lori dan juga masuk hutan.Kita sebagai anak hanya bahagian bila setiap kali melihat mereka sihat.

Jika anda ingin dapatkan vivix secara Online anda boleh Klik * SAYA MAHU VIVIX*
Dan jangan lupa ye hubungi cik azza untuk cara pengambilan dan konsultasi special untuk anda.

Jika anda tidak mahu membuat pesanan melalui system kami anda boleh terus hubungi cik azza untuk pesanan.


I'am SHAKLEE Indenpendant Distributor
Azzatulazirah
Email :azl1za@yahoo.com
Whatsapp :01132045363
SID : 1290815
Fan Page : Dunia Cantik
IG: @cintahati_shaklee
Face Book : Sutera azyra.


Comments