PROMOSI BULAN MAY 2018

Aduh terasa cepatnya masa berlalu lepas tu dah dekat nak Ramadan dah.Semua dah ready ke nak puasa nie?Puasa ganti dah buat?Jangan ingat baju raya je tau..Ganti cepat k.
Ok lah cik azza tak nak cakap banyak lah malam nie..Sebagai persediaan untuk menyambut bulan puasa akan tiba shaklee ada beberapa produk untuk anda sebagai persediaan untuk anda semua tidak mengadu keletihan semasa puasa nanti.

Terdapat beberapa produk promosi May ini tau:

  • Mealshake
  • Performance Drink
  • Cinch Vanila
Untuk mambantu anda melengkapi keperluan vitamin dan nutrisi anda sepanjang bulan puasa dengan jayanya,selain itu shaklee dengan baik hatinya memberi PERCUMA OWN BEG dengan setiap pembelian twinpek..Menarik kan.

Selain itu juga jika anda membuat pembelian set Cleanse & Burn set serta Set Revitalise anda turut mendapat percuma OWN BEG,Ingat tau beg ini special untuk bulan MAY 2018 sahaja.





Mengapa anda perlu cik azza untuk membantu anda dalam mencari vitamin shaklee yang sesuai dengan anda?Sebab cik azza seorang yang jujur eh ada ke orang mengaku jujur?
YA cik azza la tu.Cik azza seorang yang peramah serta pendengar yang setia#tidaktermasukmasalahcinta..hihihi

Jika anda berada berdekatan dengan area cik azza Bandar Perda Pulau Pinang kita boleh berjumpa dan COD barang dengan berkenalan.
Opssss jika anda berada berjauhan dari cik azza,penghantaran akan dibuat melalui GDEX,CITYLINK ataupun POSLAJU.

Nak Order?


I'am SHAKLEE Indenpendant Distributor
Azzatulazirah
Email :azl1za@yahoo.com
Whatsapp :01132045363
SID : 1290815
Fan Page : Dunia Cantik
IG: @cintahati_shaklee
Face Book : Sutera azyra.


Comments