Pengedar shaklee Malaysia(Pulau Pinang) Pengedar shaklee Online-CIK AZZA POT PET

Tiba-tiba terdetik nak perkenalkan diri walaupun dah ramai yang kenal(perasan la sat)hehehe.

azza merupakan pengedar shaklee yang sah area Pulau pinang dan paling dekat adalah kawasan bandar perda,Seberang Perai,KPJ hospital,Bukit Minyak..
Kalau ada sahabat2 yang mencari suppliment shaklee dah perlukan konsultasi percuma boleh je whatsapp azza ye..insyallah azza akan membantu selagi terdapat,kalau azza tak dapat membantu insyallah azza kan mencari ikhtiar bersama2 dengan group rahsia azza ye..

azza dapat tahu ramai yang turut mencari maklumat berkenaan Stokis Shaklee kerana tiada Cawangan Shaklee yang ada di area mereka. Sebab itu azza nak share yang Shaklee Malaysia tidak mempunyai sistem Stokis.


Kami hanya ada Cawangan Shaklee dan Pengedar Shaklee je.Produk Shaklee diedarkan melalui Shaklee Independent Distributor ini.   Sekiranya di area anda tidak terdapat Pengedar Shaklee, jangan risau sebab kami boleh buat Poslaju secara percuma :)
Tapi kena la ingat ye,azza hanya akan bagi special price,special konsultasi untuk customer azza je ye..kalau beli dengan orang lain tapi mintak cara makan dengan azza malas la layan..kalau korang pun mesti tak nak kan..
azza juga sangat mengalukan suri rumah,student yang ingin menambah pendapatan join family azza yang gojes tau.Setiap ahli yang berdaftar akan diberi bimbingan bagaimana untuk memulakan bisnes ini dan berjaya menambah pendapatan sehingga 5 angka tau.
Shaklee family sangat mementingkan nilai2 kekeluargaan dan juga kasih sayang,nak bimbing anak la katakan..hehehe
Jom melawat Blog cik azza- http://azzaazyra.blogspot.my/
Intagram - Cintahati_shaklee
Like Page - https://www.facebook.com/Dunia-cantik-1050558711639315/?ref=aymt_homepage_panel
Facebook- Sutera azyra- https://www.facebook.com/sutera.azyra
Whatsapp- 01132045363


Comments

  1. Perlukan azza membantu anda?
    mencari suppliment untuk kesihatan anda?
    01132045363

    ReplyDelete
  2. azza merupakan pengedar sah shaklee area Pulau Pinang
    untuk COD kawasan terdekat boleh hubungi azza
    01132045363

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

PERLU KE UJIAN PAP SMEAR UNTUK WANITA ? ATAU SAJA UNTUK MENAKUTKAN.

TANDA BATU MERIYAN JATUH-CIK AZZA POT PET.

RAWAT DEMAM DENGGI-CIK AZZA POT PET.