AKU PERLUKAN MAKANAN TAMBAHAN KENAPA??- CIK AZZA POT PET.

Tidak dinafikan semakin hari usia kita semakin meningkat bukan semakin menurun yang ini kita ,termasuk cik azza tak boleh lari .Begitu juga dengan kudrat  kita yang semakin terbatas dalam setiap urusan yang kita lakukan .Satu ketika dulu tenaga muda memang terbaik,Namun sekarang buat kerja dengan tenaga dah mula terasa kepenatan dia kan.

Cik azza ingat lagi masa dahulu tiap kali cuti sekolah jumaat sabtu(Kedah),cik azza banyak habiskan masa dengan menolong mak dengan ayah kutip sekerap,cik azza tak pasti anak-anak sekarang kenal atau tidak apa semua itu.Dari anak bukit paling atas sepokok demi sepokok kutip je sekerap
bayang kan kalau ada 300 pokok semua cik azza kutip. 

Menarik seguni sekerap yang separuh sebab tenaga perempuan tak sama macam lelaki kan..dah lenguh pingang namun seronok sebab teringatkan upah yang akan diterima nanti kan..
Sekarang kalau ayah cik azza ajak terpaksa la menolak cik azza tak rasa mampu nak panjat lagi..hihihi.

Sama juga kalau cik azza attend aktiviti tempat kerja  sekarang mesti nak duduk juga walaupun sekejap,semua itu menduga kudrat cik azza walaupun cik azza berjaya juga.Memang cik azza kan merasa puas jika dapat melakukan semua itu.

Apa yang cik azza nak beritahu disini adalah usia kita semakin meningkat tenaga juga berkurangan.Jadi jalan yang terbaik adalah mengekalkan stamina untuk tidak merudum mengikut peningkatan usia iaitu perlunya makanan tambahan.

Makanan tambahan ini berfungsi mengantikan semula vitamin-vitamin yang telah hilang dalam badan kita ,dan seterusnya akan menambah kesegaran dalam badan kita

Tidak dinafikan cik azza sentiasa memilih produk yang terbaik seperti shaklee.
KENAPA CIK AZZA PILIH SHAKLEE?
Kerana terdapat banyak vitamin-vitamin yang boleh membantu badan kekal bertenaga .Anda hanya perlu memilih mengikut kesesuaian badan anda dengan nasihat daripada pakar kesihatan.

VITAMIN B COMPLEX,KALSIUM ,VITAMIN B ,VIVIX  dan sebagainya adalah antara puluhan vitamin shaklee yang ramai mengatakan ia terbukti bagus untuk kesihatan kita.

Kalau la anda semua seperti cik azza jom dapatkan makanan tambahan.Pilih produk yang betul-terbaik dan pengeluaran produk kesihatan yang betul-betul berkesam untuk badan anda.

MAHUKAN SEMUA SUPPLIMENT YANG MEMPUNYAI KELEBIHAN  SEPERTI DIATAS , 
JOM FOLLOW : http://azzaazyra.blogspot.my/

SEGALA PEMBELIAN AKAN TERUS DIHANTAR KEHADAPAN RUMAH ANDA
CAS PENGHANTARAN ADALAH RM 10 SM RM 20 SS.

ATAU INGIN BERBUAL ATAU BERWHATSAPP DENGAN CIK AZZA: 01132045363Comments