MENYESAL KENAL SUPPLIMENT-CIK AZZA POT PET.

Alhamdulilah bertemu kembali kita kan,cik azza baru je balik rumah lepas cucuk baby 2 month
syukur kehadrat allah baby dah makin membesar 2 bulan 5.85kg..Nurse kata besaq jugak nie,tapi xpe jangan risau sebab cik azza tak ambil susu formula dekat baby hanya susu cap kantung je..hahahahaha.

ish3 bukan nak cerita susu cap kantung la saja je nak habaq dekat hampa macam mana cik azza kenal shaklee..Cik azza ingat lagi ESP + vitamin c suppliment pertama yang cik azza ambil selepas kenal shaklee,kalau tidak sebelum nie kawan-kawan tunjuk flyers pun cik azza buat tak tahu je sebab tak pernah percaya suppliment bagai..Membazir je.

Dalam sedar tak sedar cik azza sendiri tak tahu dari mana cik azza boleh terjebak dengan ESP nie,kalau tak salah cik azza start masa nak kurus kot nak cantik la konon..hihi

Namun dalam tak sedar bukan setakat cantik hihihihi ESP + VITAMIN C bagi lebih dari apa cik azza nak.




KELEBIHAN ESP:-
  • Menjadikan Kulit lebih cantik,berseri dan anjal.
  • memudarkan Parut
  • Memberi ton kulit sekata
  • kecantikan muka dan rambut
  • membekalkan tenaga berterusan
  • Mempercepatkan pemulihan luka
  • Mengurangkan risiko kanser
  • Rendah lemak tanpa kolestrol
Paling best bila shake ESP perut boleh menahan lapar,syukur sangat membantu tiap kali balik dari tempat kerja kadang-kadang cik azza sempat lagi memasak,membasuh badan tak rasa letih sebab bertenaga kalau dulu balik kerja asyik nak tidur je,bangun pagi pulak badan lesu dan tak ceria langsung.

Siapa lagi nak tolong diri kita kalau bukan diri kita sendiri nak harapkan orang tahu kutuk je nanti..hihihi
Sekarang dah upgrade sikit dah banyak cik azza ambil suppliment shaklee dan dengan cara pemgambilan yang betul antaranya VITAMIN C,OMEGA GUARD,HERBALEX,LECITHIN,HERBAL BLEND PERFORMANCE DRINK,OSTEMATIK...
Wahhhhhhh banyaknya ada cara dan jadual pengambilan..
semua suppliment nie cik azza berkongsi seisi keluarga.


Mencari pengedar shaklee pulau pinang
01132045363
Cik azza membuat penghantaran dari rumah atau area berdekatan(COD) selepas 2 hari order atau jika ada produk dekat tangan cik azza hantar terus.
Cik azza juga membuat kiriman melalui pos dan rm 10 sm rm 20 ss.
Jangan malu nak bertanya jika tidak sakit akan berlarutan nanti yang lain pulak datang.

Comments

Popular posts from this blog

PERLU KE UJIAN PAP SMEAR UNTUK WANITA ? ATAU SAJA UNTUK MENAKUTKAN.

TANDA BATU MERIYAN JATUH-CIK AZZA POT PET.

RAWAT DEMAM DENGGI-CIK AZZA POT PET.