Skip to main content

KENAPA ARTIS MEMILIH VIVIX SEBAGAI VITAMIN PILIHAN.

 Bila sebut sahaja mengenai artis apa sahaja mereka buat dan apa sahaja mereka guna semua akan menarik perhatian masyarakat dan boleh dikatakan seluruh malaysia lah.
Begitu juga mengenai supliment yang menjadi pilihan mereka dan juga dalam kehidupan harian.Dan untuk makluman shaklee  tidak mengunakan artis sebagai Duta mereka,Bagi shaklee sesiapa yang mendaftar sebagai ahli mereka adalah duta produk tersebut.

Jangan bila dengar artis guna kita pun terpengaruh,mereka memilih dan juga membuat pilihan kerana percaya dengan kehebatan VIVIX SHAKLEE.

Nie baru permulaan nie sebabnya dah viral artis mengunakan vivix sebagai pilihan mereka
Siap ambil gambar pos facebook.instagram meletop kau..Mereka memang kita tahu cantik bila memilih vivix yang telah terbukti dengan Landmark study nya bertambah la cantik.

Mungkin kita tidak akan dapat secantik mereka (memang la ikut baka kan hehehe) tetapi kesihatan dalaman sebelum terjadi sesuatu.

Ingat bila kita sakit dalam fikiran hanya satu SIHAT.


Asyik bercerita vivix hebat,vivix bagus,vivix,vivix,vivix
apa yang kejadahnya   VIVIX Sebab tentu sekali ada rahsia awet muda anggur muscadine yang ada resveratrol !!!

RESVERATROL AWET MUDA?

Kajian saintifik mendapati pengambilan RESVERATROL mampu membantu meningkatkan tenaga, mengurangkan kandungan gula dalam darah, anti-keradangan, bahan anti-kanser selain mampu mengawal berat badan.
Resveratrol adalah sejenis polyhenol  yang dipanggil phytoalexin, merupakan sejenis bahan yang dikeluarkan oleh tumbuhan sebagai pertahanan tumbuhan tersebut terhadap penyakit. Ia dihasilkan daripada tindakbalas tumbuhan tersebut terhadap jangkitan kulat, tekanan, kecederaan akibat dirosakkan haiwan, sinar UV, cuaca ekstrem dan sebagainya.
Tumbuhan yang menggunakan pestisid dan herbisid biasanya tiada atau kurang menghasilkan bahan ini kerana mereka dilindungi oleh racun perosak tersebut. Tumbuhan yang paling banyak menghasilkan resveratrol adalah anggur raspberi dan kacang.

VIVIX : MINUMAN BOTANI TERBAIK POLIFENOL RESVERATROL
Vivix mengandungi resveratrol. Malah Vivix terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, disamping tidak mengandungi alkohol, sebaliknya hanya menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan dan HALAL!
Saintis telah menjalankan kajian dan hasil kajian mendapati orang-orang Perancis gemar memakan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terkandung dalam wain merah.
Satu hidangan vivix mengandungi resveratrol yang sama banyak seperti yang terdapat dalam 100 gelas wain merah.
Sekiranya hendak dibandingkan dengan minuman jus lain, vivix ternyata mendahului dengan hanya 1 sudu teh sehari mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh iaitu 3000-5000 ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) is a method of measuring antioxidant capacities of different foods ).
CARA ORDER VIVIX SHAKLEE
CARA 1

Anda boleh sahaja terus klik VIVIX  dan membuat pembelian terus dengan shaklee.Seterusnya penghantaran akan dibuat melalui GDEX@CITYLINK terus kealamat yang telah anda tetapkan.


CARA 2

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi mengenai set mana yang bersesuaian dan tepat untuk anda,tips serta cara pengambilan yang betul hanya apabila anda membuat pembelian melalui saya.Penghantaran sekitar KPJ Hospital bandar Perda,Bukit Minyak dan Seberang Perai.
.
CARI CIK AZZA?

Whatsapp : 01132045363
FB Page : Dunia Cantik

Comments