Skip to main content

MASALAH KESUBURAN LELAKI.

Image result for kesuburan lelaki


Bila bercakap mengenai kesuburan ramai antara kita menuding jari hanya kepada wanita dan hanya wanita sahaja perlu mengambil vitamin dan untuk subur.

Namun mereka lupa bila ingin mendapatkan zuriat dan bercakap mengenai kesuburan ini akan melibatkan kedua-dua belah pihak,Betulkan?

Habis kalau wanita sahaja subur tetapi lelaki tidak bagaimana zuriat akan terjadi.Begitulah sebaliknya.

Kita bercakap sekarang mengenai kesuburan lelaki.
.
Antara penyebab masalah kesuburan dikalangan lelaki ialah
🍀Obesiti
🍀Masalah hormon
🍀Terdedah pada bahan beracun @ pencemaran
🍀Tekanan & senaman keterlaluan
🍀Pengambilan dadah, alkohol & merokok
.
Untuk menghadapi masalah tersebut, adalah dinasihatkan mendapatkan rawatan segera, disamping mengamalkan makanan tambahan untuk keperluan nutrisi harian
.
Set kesuburan lelaki Shaklee

đź’ťVita-Lea (Multivitamin)
👉Multivitamin lengkap untuk keperluan badan. Vita-Lea dirumus khas bagi memenuhi keperluan 28 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh orang dewasa. 
👉Kekurangan vitamin penting boleh menjejaskan kualiti sperma lelaki dan telur wanita atau ovum
👉Mengandungi zinc untuk meningkatkan sistem imun, percepat sembuhan luka, keupayaan seksual lelaki, mencegah masalah prostat, baik untuk deria rasa dan bau, ketajaman minda.


đź’ťVitamin C
👉Membantu proses menghasilkan atau sintesis hormon seks dan kesuburan.

đź’ťB-Complex
👉Memberi rasa tenang dan rilek serta menghindarkan stress.
👉Membantu meningkatkan peredaran darah dan hormon, serta dapat melancarkan kesuburan.


đź’ťVita E Complex
👉Menggalakkan pembentukan sel-sel baru (termasuk RNA & DNA). Juga berkhasiat untuk meningkatkan kelelakian & menyuburkan organ reproduksi lelaki & wanita. Sebanyak 50% Selenium di dalam badan lelaki berada di dalam testikel & duktus seminal. Selain itu, lelaki akan kehilangan selenium melalui air mani. Maka, suplemen Selenium yang cukup sangat membantu hubungan seksual bagi lelaki
.

Bagaimana ingin dapatkan vitamin kesuburan lelaki ini?malu hendak wasap cik azza?
.
CARA 1

Anda boleh sahaja terus klik Kesuburan dan membuat pembelian terus dengan shaklee.Seterusnya penghantaran akan dibuat melalui GDEX@CITYLINK terus kealamat yang telah anda tetapkan.

CARA 2

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi mengenai set mana yang bersesuaian dan tepat untuk anda,tips serta cara pengambilan yang betul hanya apabila anda membuat pembelian melalui saya.Penghantaran sekitar KPJ Hospital bandar Perda,Bukit Minyak dan Seberang Perai.
.
CARI CIK AZZA?

Whatsapp : 01132045363
FB Page : Dunia Cantik

Comments