Skip to main content

PENGEDAR SHAKLEE BANDAR PERDA / BUKIT MERTAJAM / PENANG !!!

Assalamualaikum..

Cik azza merupakan Pengedar VIVIX SHAKLEE dan produk SHAKLEE yang aktif dikawasan Bandar Perda dan juga Bukit Mertajam.
Ummi kepada 2 orang anak yang sangat comel macam ummi diorang juga.Seorang bekas pekerja industri swasta selama lebih kurang 8 tahun.
Berhenti daripada kerja dan mengambil keputusan yang drastik dengan menjadi suri rumah tangga sepenuh masa dan dalam masa yang sama menjadikan Bisnes Shaklee sebagai sumber pendapatan.Alhamdulilah.

Jika anda yang berada berdekatan dengan kawasan cik azza dan ingin mendapatkan vitamin shaklee secara COD boleh hubungi cik azza dengan segera dan boleh check sama ada vitamin yang korang nak ada dengan cik azza atau tidak.Sebabnya cik azza tak ambil stok dan letak bawah katil.

COD SHAKLEE AREA BANDAR PERDA,BUKIT MERTAJAM.

Jika anda berminat cik azza menawarkan perkhidmatan COD Seluruh Bandar Perda Bukit Mertajam.

Dan jika anda berada diluar kawasan yang cik azza nyata boleh hubungi cik azza dan kita boleh berbincang dimana kita hendak kopi2 dan terus dapatkan produk shaklee idaman anda.


CARI CIK AZZA?

Whatsapp : 01132045363
FB : Sutera azyra
FB Page : Dunia Cantik
IG : @Cintahati_shaklee

Jauh lagi luar dari penang,Tak ada masalah cik azza menawarkan perkhidmatan pos seluruh malaysia
termasuk Sabah Sarawak.

HENDAK HARGA MURAH?

BOLEH tak menjadi masalah jika anda berminat ingin mendapatkan harga vitamin shaklee dengan shaklee jauh lebih murah anda boleh terus mendaftar sebagai ahli shaklee.

Dan sebagai ahli shaklee yang sah anda layak mendapat diskaun sebanyak 20%
banyak kan?Jimat ke tidak? dan ada lagi anda juga layak mendapat rebat tunai jika membuat pembelian dengan 150 uv ke atas.

Jika anda rasa ingin menjana pendapatan sampingan dengan pendapatan lebih dari 4 angka sebulan anda boleh kembangkan niat anda dengan menyertai keluarga besar kami dengan segera.


Whatsapp : 01132045363
FB : Sutera azyra
FB Page : Dunia Cantik
IG : @Cintahati_shakleeComments