Skip to main content

VITAMIN UNTUK IBU MENGANDUNG PILIHAN RAMAI.

Buat ibu-ibu yang cuba hamil &
mencari supplemen untuk membantu anda sepanjang tempoh kehamilan, Set kehamilan Shaklee amat sesuai untuk anda
Set kehamilan terdiri daripada:-


🔶Energy Soy Protein
Ianya sangat penting untuk membina dan memperbaharui sel2 tisu ,hormon dan enzim di dalam tubuh. ESP juga memberikan ibu tenaga dimana bagi mereka yang mengalami morning sickness yang agak teruk. Ia juga memelihara dan mengelakkan janin menjadi cacat.Selain itu,protein ini juga membantu membekalkan asid amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi.Keperluan protein sewaktu mengandung perlulah mencukupi bagi membantu pertumbuhan plasenta,uterus,penghasilan susu dan untuk membantu aliran darah ibu yang semakin bertambah.


🔶Vita-lea
Multivitamin yang mengandungi 12 vitamin dan 7 galian dan lengkap dengan iron formula.Iron formula sangat penting bagi ibu yang mengadung dan menyusukan anaknya.Kekurangan iron boleh membuatkan si ibu lemah,mudah nak pitam atau pengsan,Hb rendah dan sentiasa kelihatan pucat lesu.


🔶B Complex
Mengandungi Vitamin B yang lengkap termasuk Folic acid serta biotin yang sangat penting untuk pembentukan darah dan kestabilan hormon .Vitamin B dikatakan sangat penting untuk pembentukan tulang tengkorak anak di dalam kandungan.


🔶Sustaine Realese Vita-C
Sumber vitamin C yang tiada bahan pengawet serta perasa tambahan, untuk membantu penghasilan kolagen serta meningkatkan sistem imun si ibu.


🔶Omega Guard
Mengandungi asid lemak Omega 3 yang amat penting pembentukan mata, otak serta sistem saraf bayi.Ianya juga membantu mengawal paras kolestrol jahat dalam darah si ibu.


🔶Ostematric
Sumber Kalsium yang penting untuk pembinaan sel dan pembentukan tulang bayi.Tidak mengandungi lemak berbanding ibu yang hanya bergantung dengan produk tenusu.Kalsium penting untuk darah membeku dengan sempurna.membaiki ransangan urat saraf,mengelakkan kekejangan otot,sakit pinggng,lenguh-lenguh dan kebas kaki/tangan terutama bagi ibu mengandung serta kalsium juga penting untuk menstabilkan denyutan jantung dan tekanan darah tinggi.

SHAKLEE HEALTHY PRE-NATAL SET. 

No automatic alt text available.


CARI CIK AZZA?

Whatsapp : 01132045363
FB Page : Dunia Cantik

Comments