Skip to main content

STOK SUSU BADAN TAK CUKUP ANAK KERAP MERENGEK ?BAGAIMANA CARA BANYAKKAN SUSU BADAN?
Cubalah guna ESP SHAKLEE  kenapa cik azza cakap 
gunalah ESP!!! gunalah ESP !!! 
Sebabnya cik azza sendiri pernah mengalami masalah kekurangan susu dan paling sedih anak sulung cik azza hanya sempat merasai susu ibu selama 3-4 bulan sahaja.Dan masa itu cik azza masih belum jumpa ESP SHAKLEE.

ESP SHAKLEE merupakan minuman berasaskan soya tapi bukan seperti soya yang kita selalu beli ditepi jalan itu ye..Jom cik azza cerita sikit ok sebab tak nak korang salah faham dan etrsalah beli "SOYA" pulak.

Ok kenapa perlu memilih ESP SHAKLEE?

ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi  dengan semua  asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting."


ESP juga dapat memberi mereka tenaga yang berpanjangan kerana kelebihan indeks glisemik rendah dalam ESP. Penyusuan boleh membakar kalori dari 200-500 sehari. Jika ibu menyusu tidak makan dengan seckupnya bagi memenuhi keperluan kalori harian mereka, ia mungkin juga menjadi penyebab kepada keletihan. Menyusukan anak memerlukan tenaga dan kalori yang banyak bagi seorang ibu. 


Semasa menyusu, badan ibu memerlukan lebih protin dan kalsium. Dengan pengambilan ESP, secara tidak langsung ibu2 menyusu boleh mencukupkan keperluan protin harian. Protein membantu pembentukan sel dan merupakan kandungan yang penting dalam susu ibu. Protein juga adalah blok bangunan untuk pertumbuhanbayi.


 Susu ibu mengandungi protein yang sempurna untuk bayidan protin akan diambil dr dalam diet anda untuk diberikan kepada bayi anda. Tapi perlu diingatkan ESP bukan lah memperbanyakkan susu, tetapi ianya merupakan suatu bonus kepada badan ibu itu sendiri untuk menghasilkan susu badan yang cukup. Ianya adalah untuk mengisi kekurangan sumber nutrisi yang tidak diambil oleh ibu di dalam pemakanan mereka setiap hari. Protein adalah blok bangunan untuk pertumbuhan bayi anda.  Menurut Ohio State University xtension, ibu-ibuharus mempunyai 71 g protein setiap hari.

 *Ibu yang menyusu perlu menjaga pemakanan yang sihat agar dapat menyusui bayi dengan sempurna.

 *Memang tidak dinafikan bahawa susu ibu merupakan makan yang terbaik untuk bayi namun kebanyakkan ibu-ibu terpaksa mengehentikan penyusuan susu ibu kerana aliran susu semakin perlahan dan sedikit.


 *Pengambilan ESP dapat membantu melancarkan penghasilan susu serta susu akan bertambah kena ESP membekalkan nutrien yang diperlukan oleh ibu kerana tidak mengambil makanan yang seimbang.

 *Apa yang menarik, ESP bukan sahaja boleh meningkat penghasilan susu malah bonus bagi ibu menyusu memiliki kulit yang bersih serta kelihatan cantik berseri.

 *Mengekalkan kecergasan ibu selepas bersalin

* Membantu mempercepatkan proses pembaik pulihan luka dalaman dan luaran dengan cepat.APA KATA MEREKA ?

Image may contain: 2 people


Image may contain: 3 people, people smiling, text

No automatic alt text available.


No automatic alt text available.
No automatic alt text available.
Image may contain: text
No automatic alt text available.JOM DAPATKAN ESP DENGAN SEGERA SIAPA LAGI KALAU BUKAN DENGAN CIK AZZA
DAN CIK AZZA AKAN  BERKONGSI BAGAIMANA BERJAYA MENYUSU ANAK KE 2 DENGAN PENYUSUAN SUSU IBU SETELAH GAGAL DENGAN ANAK PERTAMA.

DAN SEKARANG SELAMA 11 BULAN MASIH MENERUSKAN PENYUSUAN SUSU IBU 
UNTUK ANAK TERSAYANG..BALAS DENDAM LA ORANG CAKAP..HIHIHI

HUBUNGI CIK AZZA UNTUK MENDAPATKAN ESP ANDA
SMS/WHATSAPP : 01132045363
FB PAGE : DUNIA CANTIK
EMAIL:azl1za@yahoo.com.

ATAU SECARA ONLINE DAN SELF SERVIS

KLIK  ESP  DAN PENGHANTARAN TERUS AKAN DIBUAT KE ALAMAT YANG ANDA NYATAKAN.

JANGAN LUPA HUBUNGI CIK AZZA UNTUK KONSULTASI PERCUMA KHAS UNTUK PELANGGAN CIK AZZA JE TAU..

Comments