KERANA RESDUNG JERAWAT BERCAMBAH_CIK AZZA POT PET

Semua tengah buat apa tu,hari nie cik azza nak cerita apa ye??
eeemmmmm jom cik azza cerita sikit pasal resdung nak baca tak?
ada kisah kena baca juga..hahahaha.


RESDUNG ITU APA YE?

Resdung nie sebenarnya satu penyakit berpunca daripada virus yang menyerang bahagian hidung dan akan menyebabkan hidung berair,gatal-gatal dan boleh merebak hingga kebahagian mata serta kepala.

ada juga dikenali sebagai sinusitis kalau tak rawat memang akan menjadi lagi teruk,sampaikan ada yng terpaksa menjalani pembedahan pada bahagian hidung,mula-mula memang la resdung dari resdung itu la akan menyebabkan kanser hidung.

cik azza percaya semua antara kita manusia ada simptom resdung cuma antara teruk dengan tidak je.Betol kan?
Jom kita tengok agaknya simptom resdung ada tak kepada kita atau orang yang kita sayang:-
  1. Mata dan hidung berair
  2. Kerap bersin terutama pada waktu pagi
  3. Sakit kepala berlarutan
  4. Gatal-gatal pada bahagian mata dan hidung.
  5. Alahan pada makanan laut 
  6. Jerawat teruk seperti bernanah dan jerawat batu
  7. Hidung tersumbat dan menyebabkan deria bau terganggu
  8. Nafas berbau
  9. Bengkak gusi dan kerap sakit gigi.
Mempunyai resdung serta jerawat yang teruk kadang-kadang membataskan pergaulan kita dengan dunia luar..Namun bukan semua orang akan memahami kita kan,ada segelintir yang ambil tidak peduli dengan apa yang mereka alami,bagi mereka semua itu adalah berpunca daripada hormon..Kalau dah lanjut usia agaknya hormon lagi ke?

Cik azza sendiri mempunyai seorang kawan yang berjerawat,dia mengunakan macam-macam produk namun semua itu hanya menambah lagi teruk pada muka,dia lebih percaya kepada barang kosmetik yang mampu menutup jerawat resdung buat sementara waktu.cik azza doakan satu hari nanti dia akan terbuka hati menggunakan produk yang semulajadi dan tidak membazir duit kan..amin.


SET RESDUNG SHAKLEE PENAWAR RESDUNG TERBAIK
  • Vitamin yang terdiri daripada 
  • Alfafa complex
  • BComplex
  • Sustained Release Vitamin C Plus

ALFAFA COMPLEX- Ianya mampu mengurangkan masalah alergi gatal-gatal dan juga membuang toksin dalam badan.Kalau nak tahu makanan laut menghasilkan banyak toksin
B COMPLEX - mampu mencantikan dan memperbaiki masalah kulit juga membantu penyembuhan jerawat serta mengecutkan jerawat
SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS-Membantu memudarkan parut sekaligus mengecutkan jerawat serta mengatasi masalah selsema berpanjagan akibat resdung.

SET RESDUNG SHAKLEE:-



TESTIMONI:-

Bagi diri cik azza sendiri set resdung shaklee adalah yang terbaik walaupun mengambil masa yang agak lama tapi cik azza percaya benda yang baik selalu datang lambatkan?Insyallah.
Tambahan pulak ianya terdiri daripada bahan semulajadi tanpa mengunakan bahan kimia..Tak percaya cuba beli salah satu vitamin shaklee ada ke barang lain ke selain kapas dengan pil atau kapsul je.



CARA PEMBELIAN SUPPLEMEN UNTUK TIROID


CARA 1

Anda boleh terus klik SET RESDUNG ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan



CARA 2

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar BANDAR PERDA, BUKIT MERTAJAM dan SEBERANG PERAI.saya merupakan pengedar yang anda cari






Mencari pengedar shaklee pulau pinang
01132045363
Cik azza membuat penghantaran dari rumah atau area berdekatan(COD) selepas 2 hari order atau jika ada produk dekat tangan cik azza hantar terus.
Cik azza juga membuat kiriman melalui pos dan rm 10 sm rm 20 ss.
Jangan malu nak bertanya jika tidak sakit akan berlarutan nanti yang lain pulak datang.



Previous
Next Post »