APA LELAKI PANDANG PADA WANITA?CIK AZZA PO PET

Wahhhhhhh hari nie cik azza nak kongsi je tau apa yang lelaki suka kepada wanita..Saja je nak berkongsi dengan kawan2 semua petang-petang nie..
Nie hanya sekadar pandangan cik azza tau mungkin pandangan setiap orang tak sama kan..

1 ) SUKA WANITA YANG BERKEYAKINAN.

  • Lelaki ini memandang tinggi terhadap wanita yang berkeyakinan tinggi,tau kenapa cik azza cakap macam itu,bukan senang seorang prempuan nak tinggalkan mekap,yakin dan percaya diri yang kuat

2) TIDAK SUKA WANITA OBSES.

  • Lelaki mana tak suka wanita cantik cuba cakap?semua lelaki suka wanita cantik tapi jangan terlalu obses sangat,sampaikan kalau tak mekap tak boleh hidup,Bayangkan nak pergi kedai mamak belakang rumah je pun tapi mekap mengalahkan nak keluar makan malam,Cukup la sekadar tidak selekeh,simple dan kemas dah ok dah kan..

3) SUKA MELIHAT WANITA KETIKA BANGUN DARI TIDUR.

  • Tahu tak bila wanita bangun dari tidur muka semulajadi,nampak seksi tanpa mekap
  • mesti diorang terbayangkan rupa bakal isteri bila diijab kabul nanti...macam mana kalau dia tak mekap kan.

4) LELAKI TAK SUKA MENUNGGU.

  • Ingat tak bila tiap kali nak keluar dating mesti lelaki kena tunggu lama kan..lelaki tak suka tunggu lama tau tapi bila time bercinta biasa la kan..semua nya manis macam gula je tunggu la dah 3-4 orang nanti macam mana pulak.

5)CANTIK LUARAN TIDAK PENTING.

  • Masa awal-awal bercinta memang la cantik luaran penting lelaki pandang tapi kalau hanya cantik kuat membebel tidak pandai ambil hati,kuat merungut ,rumah bersepah,satu hari lelaki bosan jugak nanti.
  • sebab itu cantik luaran kena seiring dengan kecantikan dalaman untuk memikat lelaki.

*PENJAGAAN WAJAH PENTING UNTUK SETIAP LELAKI JUGA WANITA,TANPA MEKAP ANDA JUGA KELIHATAN HEBAT DAN BERGAYA.INSYALLAH.

*SEMUA INI ADALAH SEKADAR PANDANGAN POSITIF DARI CIK AZZA TAU..HIHIHI
KALAU ADA YANG BERMINAT NAK MENCUBA SET NUTRIWHITE BOLEH HUBUNGI CIK AZZA.

*SEKALI SEKALA TANPA MEKAP MESTI TERKEJUT KAN...

*CIK AZZA 01132045363



Previous
Next Post »