MAINTENANCE SIHAT DALAMAN CANTIK LUARAN - CIK AZZA POT PET.


Sakit itu cantik?sanggup sakit kalau nak cantik nampak bergaya sanggup pakai kasut tinggi berinci inci berjalan berjam jam memang la sakit..ish3
Nak cantik kena la sabar mana ada orang guna hasil dalam 3-4 hari aja kan.

Badan kita nak guna lama kita kena la jaga dan maintenance supaya kelihatan lebih baik,pernah tengok tak kenapa artis sentiasa cantik walaupun mereka berkerja tidak kira waktu,percaya atau tidak mereka pun akan pergi buat facial,spa,treatment untuk sentiasa lebih segar..Agaknya kalau la diorang tak pergi serta tidak menjaga kulit mereka apa akan jadi??



cik azza pernah tengok operator tempat cik azza berkerja,setiap satu section dia akan buat laser untuk muka yang berjeragat,dan cik azza tidak nafikan dia mempunyai masalah jeragat..Setiap 2 minggu sekali dia akan pergi buat laser,memang muka dia akan nampak kesan dan jeragat semakin hilang,kulit cantik,jerawat tak hinggap,parut pun dah berkurangan.

Selepas lama tak jumpa cik azza perasan muka dia agak kusam,tapi cik azza tak bertanya cuma terdengar dari kawan-kawan dia,mereka kata dia dah tak pergi sebab kehabisan duit..bayangkan sekali pergi kena rm100 sahaja..cik azza anggarkan sahaja sebab cik azza tak pernah buat laser.Dari situ mula la jerawat naik,kulit kusam,muka berminyak...Sebab itu cik azza tekan kan badan kita sentiasa kena maintenance luaran dan dalaman.



SOALAN BIASA CIK AZZA DENGAR..
MAHAL LA NAK MAINTANCE ???


Kalau kita nak maintenance itu adalah satu keperluan,untuk kelihatan cantik luaran dan dalaman,memang la kita perlu tukar dengan "MONEY" kan.Kalau cakap nak maintenance dekat mulut sahaja memang la tak berguna..hihihi
Kalau cakap nak maintenance sampai usia 50 tahun kena la pastikan dari awal- awal lagi dah mula melabur untuk kesihatan.

Kalau yang follow FB cik azza (sutera azyra)cik akan selalu ajak kawan-kawan untuk makan vitamin dan pastikan vitamin yang kita ambil itu semulajadi dan selamat seperti vitamin shaklee

Cuba bayangkan keadaan persekitaran kita yang semakin tercemar,memang mudah sangat radikal radikal bebas masuk kedalam badan kita dan mestila akan merosakkan sel-sel dalaman dalam keadaan kita tidak sedar.Justeru itu cik azza tekan kan pengambilan vitamin yang tinggi antioksidan sangat penting untuk menghapuskan free radicals

Selain dari itu antioksidan yang tinggi juga akan dapat membantu mempertahankan dan melindungi sistem dalaman daripada serangan radikal bebas dan juga menghalang badan kita daripada mendapat penyakit yang tidak diingini seperti kanser,masalah jantung ,strok,diabetes dan sebagainya.


Dengan pengambilan vitamin semulajadi yang betul serta tinggi antioksidan ia akan melindungi tubuh badan kita daripada:

  1. Masalah jantung
  2. Masalah Penglihatan
  3. Masalah gangguan mood
  4. Masalah ingatan
  5. Masalah sistem pertahanan badan/immune system.
Apabila kita konsisten dalam penjagaan makan serta pemgambilan vitamin itu adalah satu salah cara kita menjaga serta maintenance badan kita,serta berusaha menjaga kesihatan secara menyeluruh.

Antara vitamin yang mempunyai tinggi antioksidan dan melindungi badan kita secara menyeluruh dari  kerosakan sel ialah:-


1.COLLAGEN POWDER.



2. VIVIX



3.VITAMIN C


4.VITAMIN E




CARA PEMBELIAN SUPPLEMEN UNTUK MAINTENANCE


CARA 1

Anda boleh terus klik VIVIX , VITAMIN E ,VITAMIN C
COLLAGEN, atau SET LENGKAP KECANTIKAN  ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

CARA 2

Sila hubungi cik azza untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar bANDAR PERDA, BUKIT MERTAJAM dan SEBERANG PERAI.Cik azza merupakan pengedar yang anda cari

Previous
Next Post »