MASKER PERCUMA DENGAN ALFAFA - CIK AZZA POT PET.

Hi semua tiba-tiba hati nie rasa menyirap je dengan anak sulung cik azza baru nie,rasa nak je cubit-cubit rasa geram gila la..tahu ke dia buat apa??
Bila semua ummi ayah tidur boleh dia buka botol baru alfafa cik azza lepas tu masuk kan sebiji sebiji dalam shaker ummi dia tahu tak buka yang kecil yang besaq tau dak...haaaaaaa geramnya.
Bangun je tido cik azza perasan separuh dari botol alfafa penuh shaker..hahahahaha
Mula-mula cik azza nak buang je tapi tiba2 teringat alfafa boleh buat masker n scrup la..

Haaaaa jangan ingat vitamin shaklee untuk telan je tau siap boleh buat masker lagi tau jimat duit hakak tau,,hahahaha tak payah dah nak pergi spa bagai..tapi kalau ada duit lebih pergi la tak salah pun belai manja diri sendiri..hihihi.

Tahu tak kenapa ramai orang suka sangat dengan ALFAFA nie selain daripada kuantiti dia yang banyak,harga yang menjimatkan juga , sebab tu la ramai orang suka dengan ALFAFA nie.Kalau hampa semua nak tahu ALFAFA bukan sahaja merawat dalaman tapi juga boleh mengecutkan jerawat tau dan mengurangkan minyak pada muka kita.

Hampa semua jangan la risau sebabnya ALFAFA nie terdiri daripada bahan semulajadi 100% berasaskan bahan daripada tumbuhan so hampa jangan la risau atau takut nak tempek dekat muka ye tak ada bahan kimia yang merosakan muka ye.
Nak buat masker ALFAFA nie senang je la macam makan koci,hampa ambil 3 biji alfafa rendam dalam piring atau bekas sesuai dengan air lebih kurang 1 sudu besar je lah ek rasanya dah cukup kot.
Kalau ada ESP,VITAMIN C atau VITAMIN E lagi bagus campur je sekali..Rasa tegang je muka sejuk je.
Daaaaaaaaa siap dah
Yang nie cik azza guna yang anak cik azza rendam tu..hampa biar la dalam 15 minit macam tu ok la
Nanti bila nak basuh hampa boleh je rinjis-rinjis air sikit dulu dekat muka tu lepas tu gosok-gosok la sikit macam scrup tu.Alfafa mampu menyerap minyak  pada muka dengan berkesan tau..dapat bantu menanggalkan sel2 mati pada kulit muka tu.
Hampa semua dah ada ALFAFA dekat rumah ke belum??tak ada mai order cepat memandangkan bulan nie ada Promosi kan grab je banyak-banyak--hihihi
Tak tahu nak order  macam mana?? tengok bawah nie
Nanti kalau dah order atau nak order mai whatsapp cik azza tau,cik azza guide hampa macam mana nak makan pulak..ok lah bye2..love u semua.




CARA PEMBELIAN SUPPLEMEN UNTUK MASKER


CARA 1

Anda boleh terus klik MASKER ALFAFA ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan



CARA 2

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar bANDAR PERDA, BUKIT MERTAJAM dan SEBERANG PERAI.saya merupakan pengedar yang anda cari







Mencari pengedar shaklee pulau pinang
☺01132045363
☺Boleh juga guna ID cik azza pergi beli dekat branch shaklee *1217675
☺Cik azza membuat penghantaran dari rumah atau area berdekatan(COD) selepas 2 hari order atau jika ada produk dekat tangan cik azza hantar terus.
☺Cik azza juga membuat kiriman melalui pos dan rm 10 sm rm 20 ss.
☺Jangan malu nak bertanya jika tidak sakit akan berlarutan nanti yang lain pulak datang.

Previous
Next Post »