CARA BERKESAN HILANGKAN BLACKHEADS DAN WHITEHEADS DIMUKA.


Related image

Kerjaya saya memerlukan saya kerap pergi outstation; sama ada untuk menghadiri mesyuarat ataupun melawat tapak projek. Ada kalanya sehingga berhari-hari saya perlu melakukan pemeriksaan tapak. Apabila berada di tapak projek, kebiasaannya saya akan terdedah kepada cahaya matahari secara langsung. 

Tidak kiralah sama ada sewaktu dalam perjalanan mahupun sewaktu membuat survey di tapak projek. Sehinggakan kulit saya menjadi berminyak, timbul blackheads dan whiteheads serta kusam akibat sunburn. Paling sedih apabila saya buka tudung, garis belak seperti ‘sempadan’ amat jelas ketara di bahagian pipi & pelipis saya. Macam nak nangis rasanya bila tengok.
.

Antara yang telah berjaya.





Saya jenis yang sangat memilih dalam produk skincare. Takut sangat nak cuba sembarangan; takut ada bahan berbahaya di dalamnya. Sebelum berkenalan dengan YOUTH SKIN CARE Shaklee, saya pernah mencuba satu jenama yang dijual di kedai butik khas untuk kecantikan dan wangian yang berasaskan bahan semulajadi. Katanya, produk skincare mereka mampu mengurangkan sunburn dan mengurangkan masalah kulit berminyak saya. Ternyata tidak! Malah, kulit saya jadi semakin berminyak sehingga kelihatan berkilat seperti cermin terutamanya di waktu pagi sewaktu bangun dari tidur.
.

Setelah setahun saya mengamalkan ESP dalam rutin harian saya (untuk penyusuan bayi), saya perasan yang kulit saya menjadi lebih cerah sekata dan gebu. Pada waktu itu, terbuka pintu hati saya untuk mencuba produk YOUTH  yg dikatakan direka khas untuk kulit orang Asia.YOUTH SKINCARE terdiri daripada  :


 6 jenis produk yang sangat amazing, iaitu:

1) YOUTH  Activating Serum
2) YOUTH Perfecting Skin Toner
3) YOUTH Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30
4) YOUTH  Luminous Gel Oil Cleanser
5) YOUTH Advance Renewal Night Cream
6) YOUTH Radiance C+E

● 
YOUTH  Activating Serum
YOUTH Serum ni mempunyai 10 kali ganda bahan aktif yang bantu pemulihan secara kritikal. Dengan campuran vitamin, polifenol, produk ini dapat
• bantu penghasilan kolagen dan membaikpulih hingga pada tahap sellular.
• mengembalikan aura seri muka yang superb dan keremajaan kulit.

● 
YOUTH Perfecting Skin Toner
YOUTH Toner, kulit anda kelihatan lebih licin, lebih lembap dan juga terpelihara dari dari sel-sel yang telah mati punca kulit kusam dan bebas dari segala pencemaran persekitaran terutamanya toksin. Ia bantu menjadikan kulit lebih berseri-seri!

● 
YOUTH Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30
Melindungi kulit dari sinaran matahari. Sumber bahan semulajadi dari hidupan laut biopolimer yang terdapat di dalam moisturizer ini bantu lindungi kita daripada pencemaran. Kesan dari vitamin yang terkandung di dalam produk ini dapat membantu melembapkan kulit wajah dan meningkatkan penampilan tona warna kulit yang lebih sekata.

● 
 YOUTH  Luminous Gel Oil Cleanser 
Produk 3 dalam 1 ini yang mengandungi :
•pH yang seimbang*
•Bebas sabun
•Gabungan daripada vitamin dan polifenol serta alga
•mengilatkan kulit
•menjernihkan kulit
•menyediakan kulit untuk menghadapi dunia

● YOUTH Advance Renewal Night Cream
Krim malam yang dapat menyokong proses pembaharuan sel kulit muka sewaktu sedang tidur. Wow, best sangat ni!

● 
YOUTH Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30
Yang terakhir, formula gabungan vitamin C tulen dan vitamin E ini bantu mencerahkan kulit dan ia telah terbukti dapat mengurangkan kesan garisan-garisan dan kedutan. Ia juga bantu mengurangkan pigmentasi, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.
Seriusnya, saya sangat-sangat berpuas hati. Kulit saya yang dulu mudah sunburn tetapi lambat untuk pulih kembali, kini dah tak mudah sunburn lagi! Dah takde dah garis belak di pipi dan pelipis saya. Malah, Makeup Remover telah berjaya membebaskan liang pori saya dari tersumbat oleh blackheads dan whiteheads! Untuk kesan yang lebih mantap, saya tambah pula ambil Shaklee Collagen Powder yang berjaya menjadikan liang pori saya mengecil!
.
Terima kasih YOUTH SKINCARE kerana telah menjadi ASBAB TERBAIK untuk saya mendapat kulit yang diidamkan. Sampai orang gelarkan saya ‘Kakak Cantik’! Awww!

Siapa yg ada masalah jeragat, kulit mudah sunburn & ada whiteheads/blackheads, seriously ini adalah skincare TERBAIK untuk anda. 
Saya dah merasai sendiri dah..Anda bila lagi?

CARA ORDER SET YOUTH SKINCARE SHAKLEE

Cara 1 - Anda boleh terus klik ke YOUTH ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan.

Cara 2 - Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Seberang Perai, Bandar Perda, Bukit Minyak, .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Bayan Lepas, dan kawasan sekitar yang dipersetujui.

I'am SHAKLEE Indenpendant Distributor
Azzatulazirah
Whatsapp :01132045363
SID : 1290815
Fan Page : Dunia Cantik
IG: @cintahati_shaklee
Face Book : Sutera azyra.









Comments