Skip to main content

KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE WALAUPUN BUKAN UNTUK BERBISNES.

Ramai yang wasap cik azza dan bertanya harga sesuatu produk,katanya nak tanya harga dulu ye sis,
Ok tidak menjadi masalah bagi pengedar seperti cik azza.namun yang menjadi masalah dan kerap terjadi adalah Beli dengan pengedar lain tetapi bertanya dengan Pengedar lain..Apa kes?

Cik azza nie baik hati sangat walaupun bila ada yang tidak menbeli dengan kita,tetap nak beritahu juga,tapi kalau dah berpuluh kali kena rasa PANAS jugak hati nie.

Eh,bukan nya cik azza berkira la,ok lah cuba fikir ..Kalau hang pa beli ambil lesen,bayar,buat pendaftaran kereta company A tetapi belajar hendak company B,agak2 depa nak ajaq ka?

Haaaaa kan dah keluar bahasa ibunda negeri kami..hahahaha.

Image result for kenapa perlu mendaftar ahli shaklee


Sepatutnya mereka sebagai pelanggan kita anggap orang yang terlalu istimewa kerana mereka percayakan kita dan sebab itu mereka memilih kita sebagai pembeli.

Kebanyakan pelanggan yang bertanya harga atau nak survey-survey harga nie cik azza lagi suka cadangkan  mereka MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE.Mudah,jimat dan senang hangpa tak payah nak wasap semua pengedar shaklee sebab nak survey harga bagai.



Namun satu lagi persoalan akan timbul,"Eh malas lah cik azza saya nak beli untuk makan je bukan nak buat bisnes.itu tidak menjadi masalah kawan-kawan kerana semua yang mendaftar sebagai ahli akan mendaftar harga yang jauh lebih murah,harga special,hangpa tidak perlu fikir lagi nak survey harga dekat semua pengedar shaklee.


APA KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE?

1) Hang pa confirm akan dapat harga yang jauh lebih murah dari harga biasa Diskaun keahlian hebat hampir 25%.Bila waktu shaklee ada buat promosi boleh sama-sama kongsi untuk dapatkan harga murah.

Ok cik azza akan buat perbandingan harga untuk Ahli dan juga bukan Ahli:

SET BASIC SLIMMING



2)Untuk memudahkan anda boleh terus order melalui  www.shaklee2u.com.my ,Kalau malas la nak order sangat kan,boleh wasap cik azza tolong orderkan dengan syarat anda berdaftar dengan cik azza la ye..hihihi..Nanti dah siap cik azza transfer point dan hangpa tungggu barang sampai je.

3)Kalau anda order setiap bulan 150uv anda boleh dapat Bonus Bulanan ye,Tengok carta bawah nie.



4) Jika anda terbuka hati dan ingin membuat bisnes serta ingin membantu semua rakan-rakan dekat luar sana merasai kehebatan selepas mengunakan shaklee,Cik azza akan ajar hangpa semua dari 0-berjaya orang kata A-Z lah.Dalam group IREACH cik azza jamin hangpa semua akan senyum lebar je.




5) Paling penting hang pa semua tidak akan simpan stok bawah katil.

6)Bagi jawapan hang pa semua untuk makan sendiri tak perlu la nak maintain point(uv)
Kalau rasa ada sedara mara nak beli korang offer je guna ID korang nanti boleh dapat point.
Bonus bulanan dapat(Bergantung kepada point)

7)PERCUMA PAKEJ PERLANCONGAN LUAR NEGARA/UMRAH 
(Bergantung kepada point)

8) Yang ini mesti hangpa terkejut kan,Insentif kereta,boleh pilih kereta dan shaklee akan bayarkan(Bergantung kepada point)

Image result for Bonus shaklee ikut pangkat

Selain anda membuat bayaran sebanyak Rm 79.00 termasuk postage untuk pendaftaran ahli shaklee anda juga boleh mendapat Free keahlian dengan membuat pembelian 200uv keatas.

Contoh : Youth Intensive Treatment and Repair Set =Rm 1262.50 (274 Uv)

Contoh :2 botol Vivix Shaklee: rm475 (112Uv)x 2=Rm 806(224 Uv.)


Bila dah ramai membuat pembelian Shaklee, bila ramai dah merasai kebaikan produk Shaklee ni dah dalam masa yang sama ia akan mula berkembang dari masa ke semasa. Macam "jangkitan" dari orang ni ke orang tu. Secara tak langsung ia juga membantu untuk Ida dan orang lain untuk menambah pendapatan.

Image result for shaklee surat khabar


Masih nak risau lagi ke sedangkan produk Shaklee ni sudah berada di pasaran melebihi dari 100 tahun dan telah melakukan kajian yang menelan kos 300 juta USD!



Wahhhhh berlebar cik azza terang ye,kalau anda berminat hendak dapatkan harga promosi,harga shaklee dengan lebih jimat anda boleh terus wasap cik azza dan 
DAFTAR SEBAGAI AHLI.Dan jangan risau jauh tidak menghalang kita untuk berhubung,customer dan ahli-ahli shaklee jauh diseluruh pelusuk Negeri.


Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar  Bandar Perda, Bukit Minyak, .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Seberang Perai dan kawasan sekitar yang dipersetujui.

Bergantung kepada masa dan juga keadaan yang telah dipersetujui bersama.

I'am SHAKLEE Indenpendant Distributor
Azzatulazirah
Whatsapp :01132045363
SID : 1290815
Fan Page : Dunia Cantik
IG: @cintahati_shaklee
Face Book : Sutera azyra.

Comments