Skip to main content

CARA MUDAH HILANGKAN PENAT DAN LESU.


Sempena PROMOSI ESP Hingga 30 April ini,
Cik azza nak berkongsi kenapa kita sebagai WANITA perlu memilih ESP SHAKLEE dalam kehidupan kita.

1- Cerahkan kulit
2- Hilangkan jeragat
3- Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu
4- Bantu mempercepatkan penyembuhan luka
5- Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan
6- Anjalkan payudara
7- Anjalkan punggung
8- Atasi gastrik dan pedih ulu hati
9- Mengatasi lesu
10- Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa
11- Menyihatkan rambut dan mengatasi keguguran
12- Mencantikkan kuku
13- Menghaluskan tumit pecah
14- Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam contohnya ketika berpuasa
15- Meningkatkan kualiti susu ibu - lebih berkualiti makanan, lebih berkualiti susu
16- Meningkatkan pengeluaran susu - protein salah satu bahan mentah menghasilkan susu
17- Pengganti sarapan dan supper
18- Dilengkapi dengan mineral kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang bersifat keasidan.
19- Meransang regenerasi sel kulit dan otot, mengurangkan kedutan
20- Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)


Kenapa anda perlu tunggu untuk dapatkan ESP yang memang telah terbukti bertapa membantu golongan wanita seperti kita.

Cik azza seorang ibu menyusu memang akan sentiasa lapar je memanjang,Tapi tak akan la setiap kali lapar cik azza nak kena amhil Nasi kan,Mau jadi badak sumbu tau..hahahaha

Setiap kali lapar cik azza shake ESP,bukan setakat tahan perut nie,kulit pun gebu gebas,susu makin pekat,Memang semua dalam 1 tong.

Sempena dengan Bulan promosi ini Grab sekarang ajak rakan-rakan berkongsi dengan anda membuat pembelian 5 Tong ESP dan anda akan dapat rm 50 voucher untuk next pembelian.

Sesiapa yang ingin dapatkan ESP SHAKLEE boleh klik ESP PROMOSI dan dapatkan dengan segera.

Jangan tunggu lagi wasap cik azza sekarang jugak..

I'am SHAKLEE Indenpendant Distributor
Azzatulazirah
SID 1290815
Fan Page : Dunia Cantik
IG: @cintahati_shaklee
Face Book : Sutera azyra.

Comments