AKIBAT LUKA JAHITAN SEKSA DAN DERITA.



Bercakap mengenai luka jahitan semua akan merasai kesakitannya tidak kisahlah jahitan selepas bersalin,Jahitan kemalangan,Jahitan pembedahan bersalin(czer)semuanya akan merasa tersiksa..
Kalau tak rasa sakit mungkin kebal kot..hahahaha..


Luka Jahit Bersalin Cepat Sembuh Dengan Vivix


Saat menempuh tempoh berpantang adalah saat yang sangat menyeronokkan kerana terasa diri dimanjai. 

Jangan tak tahu bagi sesetengah ibu-ibu berpantang pula, tempoh berpantang bagaikan satu fobia.

Mana tak fobia bilamana pengalaman terdahulu semasa tempoh berpantang sangat tidak menyeronokkan tetapi sangat menyakitkan!

Dengan masalah luka lambat sembuhnya, sembelitnya, susu kurang, bengkak susu, tak bertenaga malah ada yang kena meroyan! Nauzubillah...

Zaman sekarang ramai ibu-ibu muda memilih untuk berpantang cara lebih moden dengan mengamalkan suplemen atau jamu-jamu ready made. Dengan lambakan produk untuk ibu-ibu berpantang, mereka bebas memilih mengikut 
apa yang mereka mahukan..Salah satunya adalah VIVIX.

Vivix juga membantu meningkatkan sistem imun tubuh badan kita. Dan mempercepatkan luka cepat sembuh. Selain itu juga Vivix membantu ibu untuk elak meroyan. Semakin ramai ibu-ibu mengamalkan Vivix untuk mereka selama berpantang kerana khasiat yang luar biasa.

Related image




Luka Kemalangan Cepat Sembuh Luka Kemalangan Cepat Sembuh .

Luka akibat pembedahan atau kemalangan kecil biasanya akan sembuh dengan sendiri dan cepat bergantung pada tahap kesihatan dan umur seseorang. Tetapi bagi luka pembedahan major ia lebih lambat dan sukar untuk sembuh apatah lagi ditambah pula faktor-faktor seperti :

  1.  usia yang telah lanjut 
  2.  kekurangan nutrisi dalam pemakanan
  3.  penyakit-penyakit yang dihidapi seperti kencing manis. 
  4.  Jangkitan kuman pada luka 
Luka pembedahan atau kemalangan jika lambat sembuh dikhuatiri mengundang pelbagai masalah lain seperti bernanah dan jangkitan kuman merebak hingga menganggu organ-organ penting. Oleh itu sangat penting untuk mengetahui cara untuk sembuhkan luka pembedahan atau kemalangan dengan cepat.



Image result for luka JAHITAN KEMALANGAN


Hebat sangat ke vivix nie?

Vivix adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.

Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix® begitu unik. 

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.
Kandungan Vivix yang istimewa dan juga tiada bahan kimia, ianya ramuan yang berkhasiat untuk kesihatan dan juga kecantikan. Vivix mengandungi anggur muscadine yang sangat tinggi kandungan antioksidannya. Juga membantu tubuh badan kita untuk melawan serangan radikal bebas dan pelbagai jangkitan penyakit. Vivix mengandungi resveratrol yang 14 kali ganda lebih baik dan berkuasa daripada resveratrol biasa.
Vivix juga mengandungi Elderberry, yang mengandungi flavonoids, yang mempunyai ciri antioksidan yang kuat, dengan demikian mengukuhkan sistem imun melawan jangkitan virus dan bakteria. Pada masa yang sama, Elderberry adalah sangat kaya dengan sebatian yang dikenali sebagai anthocyanin, yang memberi kesan anti-radang.

TESTIMONI PENGGUNA VIVIX SEMASA BERPANTANG.

TESTIMONI PENGGUNA VIVIX AKIBAT KEMALANGAN. 
IKUTI KISAH PUAN AINUL ,LUKA JAHIT BERSALIN TERBUKA SAMPAI TAK BOLEH  JALAN, TAK BOLEH DUDUK.
Image may contain: 3 people, people smiling
Bersalinkan Maryam secara normal dan vacum. 2 hari sakit tak dapat tidur, seminggu di hospital, 2 kali induce.
Sehari balik dari hospital, maryam demam panas dan kuning naik tinggi. Jadi kena masuk nicu.
5 hari dia di NICU, Ainul ulang alik 2-3 kali ke DEMC setiap hari untuk hantar susu.
Jahit kat bawah yang " banyak" belum sembuh.. asyik bergerak ke sana sini sampai 1 tahap ainul nak berjalan pun sakit giler. nak duduk lagi la. sampai dalam kereta menangis dekat husband sebab tak boleh nak duduk pun. nak duduk pun takut. huhuu
Ya ALLAH sakitnya.
Nak duduk sakit..
Nak berjalan lagi la sakit..
Sampai nak duduk menanges.. huhuhu
Last pilihan Ainul makan VIVIX. dulu rasa vivix ni MAHAL la. Tapi bila dah SAKIT , MAHAL dah tak nampak dah. Yang PENTING sakit hilang.
3 Hari konsistent makan setiap hari....
ALHAMDULILLAH.. lega sangat. Dah takde pedih, sakit nak duduk, berjalan. Siap boleh pakai seluar
.
BONUS lagi bila makan vivix semasa berpantang ni:
1. SUSU MERIAH. memang dalam pantang susu memang banyak. tapi kali ni ' lain sangat ' .. sampai demam pulak bengkak susu. Alhamdulillah dapat bayak buat stok ebm untuk anak.
2. Darah kotor berketul ketul keluar. cerita dekat akak mengurut. dia cakap bagus darah tu keluar. darah tu kalau tak keluar bahaya. bahaya kalau darah nifas ni tak keluar betul betul. keluar habis. pernah baca darah nifas yang tak bersih boleh jadi kanser.
3. Badan rasa segar, sedap la orang cakap. takde la lemau semacam. badan bertenaga. boleh uruskan anak anak walaupun pantang sendiri. muka pun tak pucat sebab peredaran darah berjalan lancar
.
Kalau rasa set berpantang banyak bebenor nak kena telan, ambil je vivix ni je rasanya dah cukup. ALL in 1.
Memang berbaloi makan vivix masa pantang. Sangat puas hati. Next berpantang pun akan pastikan vivix ada pada hari pertama bersalin nanti. baru la luka cepat sembuhkan
Terima kasih kerana hadir dalam hidup saya.
Terima kasih sebab kembalikan senyuman saya.

KASI BELANJA SIKIT..MENYESAL GILA KALAU TENGOK.


TAK NAK AMBIL VITAMIN BANYAK-BANYAK? MENGHIDAP DARAH TINGGI DAN DIABETIS,BERPANTANG,HENDAK SUBUR?JOM DAPATKAN VIVIX SEKARANG..

 Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Bukit Mertajam, Bandar Perda, Seberang Perai, Bukit Minyak,KPJ Hospital Penang .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Seberang Perai,Bandar Perda, Bukit Mertajam,Bukit Mertajam.

Cik azza
ID:-1217675
Email: azl1za@yahoo.com
Call/SMS/WhatsApp: 01132045363





Comments

Popular posts from this blog

PERLU KE UJIAN PAP SMEAR UNTUK WANITA ? ATAU SAJA UNTUK MENAKUTKAN.

TANDA BATU MERIYAN JATUH-CIK AZZA POT PET.

RAWAT DEMAM DENGGI-CIK AZZA POT PET.