HEBAT SANGAT KE JADI AHLI SHAKLEE?

Memang Hebat.

Kalau hendak diikutkan ramai pengguna tegar shaklee yang sudah berpuas hati dan menikmati kelebihan dan keberkesanan shaklee..alhamdulilah.
Ditambah dengan konsultasi yang free of charge maka makin berpuas hati lah semua pengguna shaklee..hehehe.

Berdasarkan dengan apa yang azza rasa dan juga pengalaman sebagai penguna tegar shaklee azza sungguh berpuas hati dengan apa yang azza ambil selama ini.Bukan hanya azza la,tapi rata-rata pengguna shaklee telah berpuas hati Sebab itu lah ramai pengguna akan terus menjadi ahli shaklee,bukan sahaja menjimatkan malah terdapat banyak kelebihan dengan menjadi ahli shaklee
tidak kisah lah sama ada anda menjadi ahli untuk makan sendiri atau untuk bisnes.

Image result for kelebihan join shaklee


  • RUGI KE KALAU BELI SENDIRI TANPA JADI AHLI?



Sejujurnya memang la rugi sebabnya point yang anda beli barang akan dapat kepada siapa yang anda beli,Orang itu yang akan dapat bonus dan macam-macam faedah lagi..Memang rugi sangat lah..

Tapi kalau anda mendaftar sebagai ahli,anda akan dapat benefitnya,anda akan dapat cash back dan anda juga akan dapat membantu semua orang dengan guide yang terbaik dari azza dan juga team azza..Insyallah.


  • CARA MENDAFTAR SEBAGAI AHLI SECARA PERCUMA?


Daftar ahli shaklee dengan yuran hanya Rm 68.90 dan postage membership kit RM 10 so total keseluruhan RM 78.90 Kalau anda hendak mendaftar tanpa membuat sebarang pembelian pun tak menjadi masalah dan jika anda hendak membuat pembelian terus juga boleh dengan mengunakan ID anda sendiri.
Kalau cukup point anda boleh dapat CASH BACK tau..memang terbaik lah.

Image result for kelebihan join shaklee


  • MACAM MANA NAK TAHU JUMLAH UV SETIAP PRODUK?
Jangan la risau dekat bawah nie azza ada sediakan untuk rujukan anda semua,macam mana nak cukupkan sehingga 200 point  dan sekali gus anda akan dapat free membership RM 68.90..azza akan hubungi anda jika anda cukupkan jumlah point..Senangkan



harga shaklee 2017

harga shaklee 2017

harga shaklee 2017

4

  • MACAM MANA NAK ORDER BARANG KALAU JADI AHLI?
Jika anda hendak pengalaman membeli dibranch tiada masalah boleh je pergi membuat pembelian terus dari branch yang berdekatan anda,jika anda malas hendak pergi jangan susah hati kerana shaklee telah menyediakan urusan pembelian melalui sistem online ,selalunya jika tiada sebarang masalah barang akan sampai dalam 3 hari berkerja,dan penghantaran yang terpilih adalah GDEX,CITYLINK dan juga POSLAJU.


  • NAK DAFTAR AHLI DIBRANCH SEBAB SENANG,BOLEH KE?
Boleh tak ada masalah pun ,Cuma pastikan apabila anda isi diruangan  "Penaja/Sponsor" masukan ID SHAKLEE azza 1217675 (Normadiah Binti Mad Tahir)Kalau dah habis mendaftar cepat-cepat hubungi azza untuk azza guide cara pengambilan vitamin yang anda pilih,jadual makan dan paling penting macam mana nak jana pendapatan melebihi 4 angka dengan shaklee.

Ok kalau malas sangat nak isi borong?
Nak isi dalam sistem?
Boleh terus hubungi azza dan azza akan memudahkan kerja anda ye.

  • KALAU JADI AHLI KENA PROMOT BARANG-BARANG KE ?
Kalau anda mendaftar ahli dan bertujuan untuk makan sendiri tak perlu la nak promot bagai,tapi rasanya benda nie akan secara ikhlas bila kita sendiri ambil kita akan beritahu semua orang jika benda itu baik dan berkesan kan?Tetapi jika anda terbuka hati ingin menambah pendapatan dengan shaklee jangan segan-segan hubungi azza dan azza guide hingga berjaya..insyallah.



  • MACAM MANA PULAK BOLEH DAPAT CASH BACK?
Macam nie,selama nie kita je yang beli kan,tiba-tiba kawan-kawan tanya pakai apa muka cerah je nie..So kita akan bercerita la mengenai produk shaklee nie,dan mereka pulak tertarik dan ingin membeli..So tunggu apa lagi order la guna ID yang anda dapat masa daftar dahulu,dalam pada masa yang sama adik beradik pulak nak order sebab mereka tahu kita penguna shaklee kan,So order la lagi guna juga ID anda..Tup2 sampai hujung bulan check point dah 200 point automatik shaklee akan bayar CASH BACK RM 35 terus ke akaun anda pada bulan hadapan 15HB..gila macam best je nie kan..klik2 dapat bonus.

Duit bonus yang kita dapat tu kan boleh kita beli untuk diri kita sendiri vitamin yang kita hendak jimat dan sangat-sangat lah untung kan.



JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA UNTUK MENDAFTAR SEBAGAI AHLI,TAHNIAH UNTUK YANG TELAH BERJAYA UNTUK YANG BELUM MEH KITA SAMA-SAMA MENAMBAH PENDAPATAN.

UNTUK SURI RUMAH MACAM AZZA NIE JANGAN TUNGGU LAGI,DOK RUMAH JAGA ANAK PUN BOLEH DAPAT DUIT POKET TAU.INSYALLAH

HUBUNGI AZZA JIKA ANDA ADA SEBARANG MASALAH YE.
SERTAI KUMPULAN TERBAIK MALAYSIA.

Image may contain: 19 people, people smiling, text

Image may contain: one or more people, people standing, outdoor and nature

Image may contain: 5 people, people smiling, outdoor and water



CIK AZZA
01132045363

Cepat jangan tunggu lama-lama nak join ahli,memang terbaik sangat
boleh menambah pendapatan boleh dapat harga murah jika untuk makan sendiri..

Wassalam.
Previous
Next Post »