TAK PAYAH NAK SAPU KRIM ATAU MAKAN PIL BANYAK UNTUK CANTIK HANYA SESUDU JE.

Assalamualaikum semua..

Untuk kali nie azza nak mencuri sedikit masa sewaktu semua orang tengah dibuai mimpi,sementara baby girl azza tengah tidur..Hari nie merap la demam..tak boleh nak berganjak langsung dia..
Azza sebenarnya nak bercerita mengenai VIVIX je satu-satunya produk yang paling mahal dalam senarai shaklee dan satu-satunya produk jika anda malas nak ambil kapsul atau tablet banyak-banyak.

Dah banyak azza dengar tentang kehebatan VIVIX nie,terasa cemburu pulak jika tak dapat mencuba,boleh la rasa seakan muda sikit..hehehehe.Sekarang azza masih lagi consume VITAMIN C,ESP,BCOMPLEX,ALFAFA,LECITHIN..Wahhh banyaknya..hehehe ye la nak sihat kan..lagipun azza dah check dah produk shaklee memang ada LANDMARK.

Zaman sekarang berlambak produk kecantikan dalam pasaran,asal murah je mesti nak beli,tapi korang ada check dulu ke bahan-bahan dia..Tak Faham??
Ala sekarang semua dihujung jari je,kita boleh check bahan yang dibenarkan dan juga bahan terlarang.

Jaga-jaga..ingat tau produk yang menawarkan kulit putih dalam masa yang singkat ni tinggi kandungan merkuri dan bahan kimia lain yang merbahya. Bahaya macam mana?? Bahayanya kulit anda akan menjadi rosak dan buah pinggang juga bole rosak. Ngeri kan..Nak cantik penyakit pulak yang dapat.


Satu Sudu Vivix Untuk Kulit Cantik.


Kalau malas atau rasa tak konsisten nak ambil produk banyak-banyak jom ambil vivix hanya satu sudu sahaja,bukan hanya untuk kecantikan tetapi juga untuk keseluruhan... 


Jangan terpikat pulak,anak dah dua tau..hahaha

Kena la amalkan dari awal kalau tidak umur 30an tak ada la orang cakap umur 40an kan..Siap panggil mak cik pulak,hehehe.
Bila ambik Vivix ni umur dah setengah abad dah tapi orang tengok macam umur 30..
Sape tak nak kan jadi camtu kan. Tak adalah bila kita berjalan dengan suami orang akan tanya ni adik ke..Mau sentap setahun kalau orang tanya camtu.


Macam mana Vivix bertindak ke atas kulit?





VIVIX SHAKLEE adalah suplemen anti penuaan yang terbaik di dunia! Vivix membantu melambatkan proses penuaan dan memberikan rasa muda serta menyihatkan tubuh badan secara menyeluruh termasuk menghindari penyakit kanser!

Vivix atau lebih popular dipanggil sirap Shaklee kerana cecair vivix ni berwarna merah. Ia berjaya dihasilkan selepas kajian bertahun-tahun oleh Shaklee dan merupakan supplement pertama di dunia yang mampu menembusi DNA manusia.

Vivix ni kita tahu kelebihannya ialah mengandungi 10 kali ganda lebih berkuasa dari resveratrol. Kuasa yang ada pada resveretrol ini mampu membuatkan anda kelihatan awet muda. Resveretrol ni adalah agen antioksidan yang sangat power! Ia berupaya menjaga sel badan dari kerosakan.





VIVIX mengawal genetik dan seterusnya membantu melambatkan penuaan sel.

VIVIX melindungi dan memperbaiki sel DNA manusia ~ setiap hari sel tubuh diserang hampir sejuta serangan yang merosakkan pangkalan data genetik dan mengganggu fungsi sel dan usia kita. Dengan VIVIX DNA akan dapat dilindungi dan diperbaiki selnya.

VIVIX melambatkan pembentukkan AGE ~ penimbunan AGE (advanced glycation end products) akan menyebabkan kerosakkan sel. Ramuan vivix yang 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine mampu melambatkan pembentukan AGE.

VIVIX membantu meningkatkan tenaga dalam sel ~ tenaga dalam telah ditingkatkan dengan pembentukan mitokandria baru. (mitokandria merupakan penjana tenaga dalam tubuh)

Bila usia semakin meningkat kedutan dimuka pun mula terasa dan kelihatan,ditambah pula dengan kesan jeragat yang semakin kelihatan,aduh jelesnya tengok yang sebaya gojes je..Bukan nak mengubah ciptaannya tapi memelihara apa yang dianugerahkan.

Jika kita sendiri tidak menjaganya siapa lagi kan,tak kan nak biarkan je kesihatan dan masalah muka terus bercambah dimuka,nanti penyakit lain pulak akan datang.

Semua tu adalah penangan hebatnya VIVIXApa yang penting kita jaga kesihatan dalaman kita. Bila dalaman kita sihat dan kuat, secara tak langsung kecantikan luaran juga akan terserlah.Dulu saya pun tak tahu yang VIVIX ni boleh buat kulit jadi cantik dalam masa yang singkat. Cuma tahu VIVIX ni bagus untuk kulit dan kesihatan. Bagi yang nak kulitnya cantik cepat memang wajib ambil VIVIX.



TESTIMONI YANG BERJAYA DENGAN VIVIX








*****************************************************
BAGAIMANA HENDAK DAPATKAN VIVIX INI.

Image result for order now image


Nak harga murah ye..

JOM DAFTAR AHLI SEKARANG!!!



Anda akan mendapat potongan sehingga 15-30% jika mendaftar sebagai ahli Shaklee. Untuk maklumat lanjut berkaitan pendaftaran keahlian Shaklee anda boleh terus menghubungi saya sebagaimana maklumat di bawah ini.


Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Bukit Mertajam, Bandar Perda, Seberang Perai, Bukit Minyak,KPJ Hospital Penang .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Seberang Perai,Bandar Perda, Bukit Mertajam,Bukit Mertajam.

Cik azza
ID:-1217675
Email: azl1za@yahoo.com
Call/SMS/WhatsApp: 01132045363


"produk shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah mana-mana penyakit..ia hanyalah supplemen iaitu makanan tambahan untuk memberikan kesihatan yang lebih baik kepada kehidupan .

Previous
Next Post »