JANGAN SALAH MEMILIH PENCUCI BOTOL AKIBATNYA - CIK AZZA POT PET.


PENCUCI BOTOL HILANGKAN KERAK SUSU..

Image result for kesan pencuci botol yang tidak bersih


Sebelum nie cik azza banyak berkongsi cerita-cerita sakit yang kronik je kan..hari nie cik azza nak cerita pengalaman cik azza sendiri pulak..Boleh kan???ala boleh la..

Sedar atau tidak apa yang kita guna untuk mencuci botol susu anak selamat ke tidak untuk baby nie :-(

Cer fikir ibu mana tidak risau bila anak kita tiba-tiba sakit tapi tak tahu punca dari mana..walaupun kesannya dari benda paling mudah apa lagi kalau botol yang tidak dibasuh dengan baik..

Mesti ada antara ibu-ibu kerap bertukar puting kan..sebabnya cepat berkerak
Tapi bayangkan setiap minggu nak kena tukar..Aduhhhh parah nie
belum masuk puting rosak sebab baby gigit lagi..

Ok..cik azza sebelum nie memang setiap minggu akan tukar puting untuk botol..dirumah botol lain dirumah pengasuh rumah lain,pengasuh cik azza pulak memang penbersih tak boleh tengok puting baby kalau berkerak mesti dia akan bagitau untuk tukar baru...parah-parah..


Selalunya selepas 6 bulan memang cik azza akan tukar botol susu baru . Risau kalo-kalo dah bercalar dalam tu mana kita nampak . Kelualah segala bapak kimia . Bahaya utk anak . BPA FREE pon ada tempoh hayat ye mak-mak semua nun . Jangan sampai bertahun pakai nk jimat duit pny pasal . Memang la kesannya xnampak sekarang . Kalo dah sakit lagi banyakkkkk nak pakai duit . Setakat sebotol susu anak tak yah berkira sangat la hihi


Cer bayangkan.....................


Ibu mana yang tak happy bila puting botol susu yang sebelum ni kena bertukar selalu dah tak perlu lagi. Guna je pencuci botol susu yang selamat untuk baby ni... hilang kerak-kerak susu, kawan saya kata bau basi pun hilang dengan Hand Dish Wash Shaklee ni.

Betul ke pencuci botol susu ini selamat untuk baby?


 


Selepas cik azza kenal dengan HAND DISH WASH cik azza dah tak beli jenama lain..bukan nak memuji atau nak lariskan jualan tapi memang bagus sangat..tau kenapa..hubby cik azza kulit sensitif kalau dia guna pencuci yang salah akan jadi pecah darah dekat kulit dia...lepas je cik azza beli n guna HAND DISH WASH alhamdulilah kulit dia tak ada masalah..so kalau dia nak tolong cik azza mencuci pinggan pun tak ada la risau lagi..heheheheh

Lagi satu pencuci nie memang jimat sangat tahu kenapa??

Cik azza hanya gunakan 2-3 titik sahaja untuk rendam dia,memang berbuih,lepas je rendam boleh la gosok botol..jangan la rendam berhari-hari pulak...kang masam je bau..hihihi

Jimatkan tak payah nak beli puting baru...Bukan sayang duit nak beli tapi kalau boleh jimat dan ada cara lagi mudah dan baik untuk anak tak salahkan..

Percaya ke idok kalau cik azza cakap sato botol boleh tahan lebih dari 2 bulan.








*****************************************************


Cik azza percaya produk Shaklee ini dapat membantu menambah baik kesihatan anda.Kalau anda ingin dapatkan suppliment Shaklee cik azza sediakan cara-cara untuk lebih menyenangkan anda..Insyallah
Jangan tunggu lagi 
Macam mana nak dapatkan Pencuci Botol ajaib nie?
Harga?? Hanya Rm 28.00 sahaja..
Tahan lebih 2 bulan.

470 ml


Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Bandar Perda, Bukit Mertajam, Bukit Minyak, KPJ Hospital , Seberang Perai .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar kawasan tersebut.

Cik azza
Email: azl1za@yahoo.com
Call/SMS/WhatsApp: 01132045363
COD Area: Bandar Perda,Bukit Minyak dan kawasan yang dipersetujui.

Previous
Next Post »