PENGEDAR SHAKLEE PULAU PINANG ( SEBERANG PERAI ) CIK AZZA POT PET.

PENGEDAR VIVIX PULAU PINANG.

Cik azza merupakan Shaklee Indendent Distributor yang ingin berkongsi dengan sahabat semua mengenai kebaikan produk shaklee,cik azza hampir 2 tahun mengunakan vitamin shaklee kiranya semenjak cik azza kenal dengan ESP tersayanglah cik azza boleh terlajak cantik gitu...hahahaha

Image result for jambatan pulau pinang wallpaper

Sebelum ini cik azza berkerja di sektor perkilangan(minah kilang je) hampir 10 tahun juga la,tapi sekarang cik azza dah jadi suri rumah sepenuh masa sebabnya kenapa???
Sebab shaklee banyak membantu cik azza dari segi menjana pendapatan walaupun duduk dirumah sahaja..kelas gitu..Alhamdulilah berkat cik azza konsisten vitamin dari segi pengambilan dan juga pemakanan akhirnya memberi kesan yang positif.

Semua itu juga berkat dan dengan izin allah S.W.T alhamdulilah.


VIVIX SI TONIK AJAIB

Oopppssss belum habis lagi nie,untuk kali nie cik azza nak beritahu jika sahabat semua mencari VIVIX sekitar Seberang perai,Bukit mertajam,Bandar perda sahabat semua boleh mencari cik azza untuk penghantaran terus kepada anda.

Kalau jauh jangan risau atau gelabah ye sebab cik azza menyediakan perkhidmatan pos ke seluruh Semenanjung Malaysia sabah sarawak pun boleh.
Selain daripada itu juga sahabat juga akan dapat konsultasi percuma dari segi cara pengambilan dan persoalan yang terbuku dihati..Insyallah.
Ada lagi selepas pengambilan sahabat akan mendapat follow up percuma dari cik azza juga..Specialkan..


Nak tau pasal Vivix

Vivix® mengandungi ramuan botani Shaklee yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel.
* Serba asli. Bakal dipatenkan. Kandungan utama telah diuji secara klinikal. Eksklusif untuk Shaklee.
Kalau sahabat memang mengidam sangat nak sitonik ajaib nie cik azza cadangkan pembelian untuk Twinpack set..KENAPA??

  1. Twinpack Vivix jimat rm 200
  2. Percuma Keahlian yang berharga rm 80
  3. Percuma Kos penghantaran rm 10
  4. Siap dapat pulangan tunai macam mana?shakleeakan bank in Rm 30- Rm 40 kedalam akaun sabahat untuk bulan berikutnya.


CARA ORDER VIVIX SHAKLEE


Cara 1 - Anda boleh terus klik VIVIX  ini dan membeli terus dengan Shaklee. Penghantaran menggunakan GDEX atau Citylink dan akan dihantar terus ke alamat yang anda berikan


Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Sekiranya anda berada di sekitar Bandar Perda, Bukit Mertajam, Bukit Minyak, KPJ Hospital , Seberang Perai .saya merupakan pengedar Shaklee sekitar kawasan tersebut.


Cik azza
Email: azl1za@yahoo.com
Call/SMS/WhatsApp: 01132045363
01132045363Comments