KOLEKSI DOA UNTUK ANAK-ANAK- CIK AZZA POT PET.

Lari dari tajuk malam nie cik azza terdetik nak berkongsi koleksi doa yang selalu cik azza amalkan dan ajar Nifail Rizqin..Bila ibu atau ayah dah bermula setiap hari insyallah anak- anak akan ikut..

Apa yang cik azza perasan bila mengajar nifail walaupun masih dalam speech therapy..Tiap kali adik dia bersin dah boleh cakap "ALHAMDULILAH",kadang2 kita pun terlupa..hihihi

Naik MOTOSIKAL BISMILAHIROHMANIROHIM,Untuk permulaan apa salahnya kan..Jom tengok koleksi cik azza dan sila la simpan kan.

Bukan hanya untuk anak-anak tetapi ibu bapa juga boleh amalkan kerana terdapat juga doa untuk ibu bapa.

Koleksi lagu hindustan,dangdut,balada semua boleh save tak kan untuk anak2 tak boleh kan..





































SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR CIK AZZA

FB :Sutera azyra
Hubungi : 01132045363
Email :azl1za@yahoo.com
Cik azza buat pos ke seluruh malaysia serta shaklee online
COD shaklee : Bukit Mertajam,Bandar Perda,KPJ Hospital, dan area Berdekatan..Insyallah


Previous
Next Post »