PENGEDAR SHAKLEE SEBERANG PERAI PULAU PINANG - CIK AZZA POT PET.

Hari nie cerita suka suki je.hahahaha
Dok bercerita lama dah agak2 hampa kenai ke cik azza nie sapa?
hampa baca tulisan nie agak2 cik azza orang mana?
Ayat pun macam puaka je..bahasa kasaq gila..kalau orang baca mau remove follower..Jangan la cik azza memang cakap kasaq tapi hati baik...sweeeeettttt gitu..

Cik azza Pengedar Area Pulau Pinang (kawasan besaq)
Kalau area COD (Cash On Delivery) Bandar Perda,Seberang Perai,Hospital KPJ,Uptown.
Kalau cik azza turun atau balik rumah mertua boleh la selit order area Bayan Lepas,Bayan Baru atau Teluk Kumbar....Tapi kena colling2 awal la ye..kalau urgent area dekat boleh la cik azza  COD...Insyallah.




Tapi semua bergantung dekat stok juga sebabnya cik azza tak suka simpan stok lama2..nanti kalau dah dekat expired tak best kan..Keberkesanan pun dah kurang kan??
Customer cik azza lebih senang Pos je klik2 sampai rumah terus..

Cik azza ahli yang berdaftar secara sah tau ID:-1217675 

Jom tengok produk-produk shaklee yang HOT!!!!!!!!!!











 Jangan biarkan masalah kesihatan mengatasi batas sosial dan ibadah anda,jangan pula fikir aku dah sihat tak perlu vitamin tau..mai cari cik azza memang hampa tak akan rugi



HARGA DAN SERVICE DIJAMIN TERBAIK!
konsultasi PERCUMA khas untuk customer cik azza SAHAJA

HUBUNGI TRUSTED SID ANDA
CIK AZZA
01132045363
azzaazyra.blogspot.com

cakkkkkkkkk......
nie la cik azza comei dak..hihihihi

oooopppppsssssss

sebelum dan selepas tau..



Previous
Next Post »